Spring naar bijdragen

Ontmoeting vervolgde Christenen


Aanbevolen berichten

Blessing is 18 jaar en woont in Nigeria. Jaren geleden, toen ze nog maar zes was, werd haar vader vermoord door extremisten. Samen met drie broertjes en zusjes werd Blessing in een kindertehuis geplaatst in het veilige zuiden van Nigeria. In april komt ze naar Nederland om haar verhaal met jou te delen!

Veel christenen die in het noorden van Nigeria wonen, hebben te maken met terreur. In het noorden van het land wonen veel extremistische moslims. Wie zich niet tot de islam wil bekeren, moet vluchten - of sterven.

Habila
Ook komen Habila en Zingak uit Nigeria naar Nederland. Habila is jeugdleider in een kerk in het noorden van Nigeria. In november werd een moordaanslag op hem gepleegd. Hij werd in zijn gezicht geschoten voor de ogen van zijn vrouw en zoontje, omdat hij weigerde moslim te worden. Habila overleefde deze aanslag wonder boven wonder!

Ontmoet!
Kom op 20 april naar de jongerenavond van Link en ontmoet Blessing en Habila zelf.

Locatie: Driestar Educatief, Gouda
Aanvang: 20.00 uur
Toegang: gratis (aanmelden is niet nodig)

Ben je van plan te komen? Geef dat dan aan via ons FACEBOOKEVENT. Nodig meteen je vrienden uit om mee te gaan.

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid