Spring naar bijdragen

Phil Keaggy concert


Aanbevolen berichten

Hij wordt alom beschouwd als één van de allerbeste gitaristen ter wereld; Phil Keaggy raakt dan ook al decennia lang letterlijk en figuurlijk de gevoelige snaar bij een breed publiek. Als instrumentalist, maar ook als solo artiest met een sympathieke stem en diepgaande liedjes. Op 8 juni keert Phil Keaggy eindelijk terug naar Nederland en speelt hij in de schitterende Gouwekerk in Gouda. Het belooft een niet te missen concert te worden voor de liefhebbers van vakmanschap en muzikale beleving!

Het toonaangevende Guitar Player Magazine noemde Keaggy verschillende keren één van de allerbeste gitaristen ter wereld. Die reputatie is opvallend als je bedenkt dat de muzikant een halve vinger mist. Maar ze is meer dan verdiend. Want Keaggy’s werk is door de jaren heen veelzijdig en veelomvattend geworden, maar altijd van het allerhoogste niveau gebleven. De meestergitarist heeft maar liefst meer dan 50 albums op zijn naam.   

Aan de ene kant is Keaggy een pionier van moderne christelijke muziek. Hij maakte deel uit van de eerste groep bekende musici die het genre bekend maakten. Voor een ieder die daarom ook een heuse veteraan aan het werk wil zien, is het optreden in Gouda een uitgelezen kans!

Daarnaast is Keaggy een instrumentalist als geen ander. Albums als ‘The Master & The Musician’ en een latere reeks akoestische projecten laten de muziek op zichzelf een verhaal vertellen, en het is een zeer gewaardeerde kant van Keaggy geworden, die hij ook zeker zal laten horen in Gouda.

En dan is er nog de artiest Keaggy zelf; een bijzonder sympathieke muzikant die je als vanzelf op je gemak stelt. En een man met een brede smaak. Want zijn muziek houdt het midden tussen soms gitaarpop, soms folk en soms blues. Met de verhalen die hij vertelt, en de mix van zijn bekende songs en instrumentale werk, is een avond met Phil Keaggy een belevenis. Voor de fans zal het daarom dubbel genieten zijn. Voor diegenen die niet bekend zijn met de artiest Keaggy, of collega musici die een meester eens aan het werk willen zien, is het een niet te missen kans!

Het concert van Phil Keaggy op 8 juni 2013 in de Gouwekerk in Gouda is een initiatief van Gouwe Gospel: www.gouwegospel.nl. Kaarten zijn via deze site verkrijgbaar.

Het concert start om 20:00 uur. 

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid