Spring naar bijdragen

EOJD Worship in een nieuw jasje


Aanbevolen berichten

De 39e EO-Jongerendag komt er aan. Artiesten als Skillet, LZ7, The City Harmonic en Trinity schitteren op 1 juni in Gelredome. Duizenden jongeren genieten van de internationale bands, maar ook het samen zingen is nog altijd een van de meest gewaardeerde onderdelen van de EO- Jongerendag. Dit jaar staat een nieuw en jong 13-koppig worshipteam op het podium, dat speciaal voor deze dag is samengesteld.

Jarenlang leidde Kees Kraayenoord de samenzang. Op de EO-Jongerendag willen wij, net als Kees Kraayenoord, ook andere worshipleiders de ruimte te geven om hun talenten in te zetten en te ontwikkelen op dit podium. Acht enthousiaste vocals worden ondersteund door ervaren muzikanten, die net als de vocals een grote passie hebben voor aanbidding en jongeren.

Het worshipteam bestaat uit: Hanne de Vries, William Wixley, Edwin Haan, Gendro Schijff, Amanda Lock, Miranda de Vlieger, Barbara Kuipers en Claire van Duyvenbode. Muzikanten zijn: Jeroen Vrolijk (drums), Arend Jansen (gitaar), Chris den Dulk (gitaar), Jacco Wynia (toetsen) en Wilco van Esschoten (bas).

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid