Spring naar bijdragen

Festival 316


Aanbevolen berichten

Nog anderhalve week en dan is het zover: Festival316 op 4 mei in Ureterp. Voor het eerst dit jaar niet alleen een avondprogramma, maar een complete dag voor het hele gezin. Het festivalterrein is flink uitgebreid met een aantal nieuwe tenten.. Ook een primeur: het 316Magazine.

Nog genoeg kaarten
De meeste kaarten voor Festival316 zijn de deur al uit; het jongerenprogramma is zelfs al uitverkocht. Bij de mannen, vrouwen, jeugdwerkers, kinderen en bands zijn nog kaarten over. Voor de optredens ’s avonds van onder andere Sela en Trinity zijn nog zo’n 1000 kaarten over.  Jongeren die te laat zijn voor een dagkaart, kunnen dus nog wel naar het Keep in Touch jongerenprogramma komen. “Het is fantastisch om te zien hoe de programma’s vol stromen. Het dagprogramma is nieuw, dus van te voren is het moeilijk inschatten hoeveel man erop af komtâ€, zegt Haise Veen, voorzitter van Festival316.

Behalve de voorverkoop zijn er gratis kaarten beschikbaar voor mensen die uit zichzelf niet zo snel naar Festival316 zouden komen. Haise Veen: “We willen dat Festival316 voor iedereen toegankelijk is. Neem daarom je buurman, zus, collega die God nog niet kent mee en laat hem of haar ook kennis maken met Festival316.†Deze kaarten zijn op te vragen via info@uniteinchrist.nl.

316Magazine
Op de pre-party van Festival316 op 8 april is de eerste editie van 316Magazine gepresenteerd. Tienduizend exemplaren waarvan meer dan de helft verspreid wordt op Festival316. De andere helft wordt verstuurd naar kerken in Noord-Nederland, landelijke christelijke organisaties en andere geïnteresseerden. 316Magazine staat vol met persoonlijke verhalen over mensen die veranderd zijn door God en Zijn koninkrijk willen bouwen in Noord-Nederland. Onder andere Joop Gankema van Opwekking, Henk Stoorvogel van de 4e Musketier en kinderboekenschrijver Bert Wiersema leveren een bijdrage. “We zijn trots dat dit blad er nu is. Ik hoop echt dat het de visie die wij hebben gaat verspreiden in Noord-Nederland, namelijk Johannes 3:16: nieuw leven dat God geeft!â€, zegt Haise Veen.

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid