Spring naar bijdragen

Aanbevolen berichten

Bij Zembla zag ik dat Schaliegas in de VS: Wanneer je er vuur bij het water deed vloog het in brand. Mensen werden ziek. De fabriek houdt geheim welke chemische middelen zij gebruiken. Nu stemt de VVD en de PvdA positief over het gebruik van schalie gas. Gisteren stond in het AD dat het allemaal bang makerij zou zijn. Wat denken jullie? Op een of andere manier vertrouw ik Kamp niet van de VVD!

Link naar bericht
Deel via andere websites

Schaliegas is niet de oplossing voor een duurzame energie voorziening en is oude economie. Wij zijn meer gebaat bij een groene agenda en dus de inzet op natuurlijke bronnen. We moeten af van de subsidie voor fossiele brandstoffen, zodat we de overstap kunnen maken naar echte duurzame opwekking. De overheid moet dit faciliteren, zodat het allemaal makkelijker wordt voor consumenten om ook producent te worden. Kijk eens naar de uitzending van Tegenlicht: Power to the people.

Link naar bericht
Deel via andere websites

Schaliegas is niet inderdaad niet duurzaam. En bangmakerij of niet het is een feit dat er bij het winnen van schaliegas allerlei chemicalien gebruikt moeten worden die in de grond en het grondwater terecht komt. Dat alleen al zou reden genoeg moeten zijn om het niet te doen.

Link naar bericht
Deel via andere websites
  • 1 month later...
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid