Spring naar bijdragen

Hillsong brengt ‘Cornerstone’ tour langs Duits-Nederlandse g


Aanbevolen berichten

Op 21 mei treedt het Hillsong team (met onder andere schrijver en zanger Reuben Morgan) op in Düsseldorf. De ligging vlak bij de Duits-Nederlandse grens (2 uur rijden vanaf Utrecht) maakt het makkelijk voor Nederlandse liefhebbers om naar het concert te reizen. Bij een vorig optreden van Hillsong in Duitsland gebeurde dat dan ook massaal; honderden Nederlanders trokken de grens over om het concert mee te maken. De verwachting is dat dat opnieuw zal gebeuren. Op 23 mei verzorgt het Hillsong-team ditmaal een tweede aanbiddingsavond; in Lemgo, dat ongeveer op 3 uur reizen vanaf Utrecht ligt.

Beide avonden staan in het teken van het vorig jaar verschenen album ’Cornerstone’. Dat album zet een jaren geleden ingezette traditie voort; songs die door het aanbiddingsteam van de Hillsong kerk geschreven worden, worden door kerken wereldwijd vervolgens in hun bundels opgenomen. Menig Opwekkingslied is zo een vertaling van een door Hillsong uitgevoerde song. Het geheim achter die succesformule gaat verder dan alleen de hoge kwaliteit; Hillsong lijkt de taal van het moderne kerklied te verstaan en miljoenen mensen geven hun emoties in hun geloofsbeleving een plek door deze liederen.

Met de optredens in Duitsland geeft Events4Christ als mede-organisator Nederland een nieuwe kans om dit live te beleven.

Kaarten voor de Hillsong avonden zijn beschikbaar vanaf 25 euro (oplopend in prijs al naar gelang de plek in de zaal) en zijn verkrijgbaar via www.events4christ.nl of 0297-237171. Kaartprijzen zijn exclusief 2 euro reserveringskosten.

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid