Spring naar bijdragen

Don Moen en "The Choir Company Vocals"


Aanbevolen berichten

De wereldberoemde aanbiddingsleider Don Moen naar Nederland komt voor een concert. Zijn liederen verheerlijken God op een speciale manier en worden daarom al tientallen jaren over de hele wereld tijdens aanbiddingsdiensten gezongen. In Nederland is Don Moen vooral bekend van de liederen `God will make a way´ en 'Our Father'.

Don Moen zal tijdens het concert worden ondersteund door de Nederlandse groep 'The Choir Company vocals' dat al vaker met bekende nationale en internationale solisten en aanbiddingsleiders heeft samengewerkt (o.a. Paul Wilbur, Ron Kenoly en Don Moen zelf).

Don Moen is getuige geweest van een wereldwijde Worship ontwikkeling in de kerken terwijl hij worship avonden verzorgde in 6 continenten en in de tussentijd wereldwijd meer dan 5 miljoen cd's heeft verkocht. Zijn liederen en cd's hebben een grote invloed op christenen en kerken in talloze landen, hij is een voorbeeld sturing aan de enorme groei van worshippers in de wereld. Don Moen is een veelgevraagde gast en heeft alleen al dit jaar opgetreden voor meer dan één miljoen mensen en we zijn blij dat we hem nu weer in Nederland mogen verwelkomen op zijn verjaardag!

Het concert, dat in Aalsmeerderbrug plaatsvindt, zal een bijzondere avond worden. Niet alleen is Don Moen op deze dag jarig maar tevens zal op deze avond de Stichting Queen Hadassa Care officieel worden gelanceerd. De naam van de stichting is afgeleid van koningin Esther uit de Bijbel. Net zoals koningin Esther die veel bereikte dankzij de steun van iemand die in haar geloofde, hebben kansarme kinderen ook mensen nodig die in hen geloven en die liefde en tijd in hen willen investeren. Stichting Queen Hadassa Care gelooft dat ieder kind recht heeft op gelijke kansen en helpt en ondersteunt daarom weeskinderen die er (zo goed als) alleen voor staan door te voorzien in hun primaire noden zoals voedsel, gezondheidszorg, huisvesting en kleding.

Daarnaast helpt de stichting bij het ontwikkelen van scholingsmogelijkheden. Dit doen ze door het opzetten van projecten en door steun te geven aan lopende projecten. 

Het zal een avond worden om nooit te vergeten!

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid