Spring naar bijdragen

Trinity & friends - Fiesta Celestial


Aanbevolen berichten

Trinity gaat de lente vieren met een groots feest op Hemelvaartsdag 9 mei: Trinity & Friends editie 2013: 'Fiesta Celestial'. Boek snel je kaartjes voor dit 'hemels feestje'. Een jaarlijks terugkerend evenement waarin Trinity laat zien waar ze voor staan.

Wie de muziekvideo van 'Fiesta Celestial' (zie onder) gezien heeft zal snappen wat de vier mannen voor ogen hebben: 'Een avond boordevol muziek, gezelligheid, eten, drinken en dansen waarin we als Trinity de gastheren zijn'. Naast een paar toffe gastoptredens, verzorgt Trinity een volledig concert van anderhalf uur om de festiviteiten waardig af te sluiten.

Donderdagavond 9 mei 2013 zijn de WRZV-hallen in Zwolle de beste feestlocatie van Nederland. Compleet met kebab-kraam, lekkere biertjes, goede koffie en nog veel meer.

'Fiesta Celestial' begint om 19:30 uur en duurt tot circa 22:45 uur. De zaal gaat om 19:00 open.

Link naar bericht
Deel via andere websites

Ik kan niet maar geniet van de muziek van Trinity. Ik zie ze nog als zonen van een predikant die hier in de buurt ""stond".

Het hele gezin maakte muziek op een celebration avond. Jaren woonden ze in Peru het is nog aan hun muziekstijl te horen. Dus wie zin heeft, doen!!!!

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid