Spring naar bijdragen

Nieuwe cd en site van InSalvation


Aanbevolen berichten

Op 15 mei is de nieuwe cd van InSalvation, ‘God Is’ verschenen. Het is het tweede volledige studioalbum van de band. Tegelijkertijd presenteert de aanbiddingsband een gloednieuwe website (www.insalvation.com). Binnenkort trekt ze er bovendien weer op uit; InSalvation zal tijdens de zomer in binnen- en buitenland op verschillende podia staan!

Twee weken geleden presenteerde InSalvation al de single & videoclip van ‘Firm Foundation’, die via iTunes verkrijgbaar kwam. Inmiddels is het volledige album gepresenteerd. ‘God Is’ werd geproduceerd door Henk Pool en aan de songs werd meegeschreven door onder andere Matthijn Buwalda en Lee Ann Vermeulen. Een opvallende gastartiest is Paul Baloche (schrijver van ‘Open The Eyes Of My Heart’), die meezingt op een bewerking van de hymn ‘A Mighty Fortress’.

De cd ‘God Is’ wordt in Nederland uitgegeven door Ecovata. Op de website (www.insalvation.com) is het album ook te bestellen, en de website bevat daarnaast veel informatie en multimedia rondom de drie pijlers waar InSalvation op bouwt; aanbidding, gerechtigheid en toerusting.

Met hun komende concerten brengt InSalvation haar boodschap en visie naar binnen- en buitenland! Komend weekend (op 17 en 19 mei) speelt de band op de Pinksterconferentie van Stichting Opwekking. In juli leidt ze aanbidding op NewWine in Biddinghuizen en in Augustus is InSalvation één van de bands op het gloednieuwe Flavor Festival, dat vanuit het gedachtengoed van het gestopte Flevo Festival werd opgericht. In Augustus trekt InSalvation Europa in voor een korte tour, waarmee onder andere Tsjechië en Hongarije bezocht worden.

Kortom: het belooft een mooie zomer te worden!

Over InSalvation
De Nederlandse worship formatie InSalvation heeft een duidelijke missie: mensen in de aanwezigheid van God brengen; een God die onvoorwaardelijk van ze houdt en een plan met hun leven heeft. Sinds 2006 geldt de groep in toenemende mate als een toonaangevende aanbiddingsband. Naast veel bijzondere optredens in binnen- en buitenland (o.a. met de Amerikaanse band Leeland) worden de cds van de band warm ontvangen en beschouwd als een gewild platform voor aanbidding. InSalvation is ambassadeur van Compassion. 

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid