Spring naar bijdragen

Dag van de hoop


Aanbevolen berichten

Op zaterdag 29 juni organiseert De Hoop opnieuw een Dag van Hoop in Dordrecht. Het thema van de dag is: ‘Heel de wereld moet het weten!’ De Dag van Hoop biedt ook dit jaar weer een doorlopend en afwisselend programma. Hoofdspreker op de dag is coach en counselor Arie de Rover.

Seminars
Je kunt deelnemen aan seminars en doorlopende presentaties over bijvoorbeeld verslaving, ADHD, rouwverwerking of pesten. Cliënten laten je zien hoe zij wonen en vertellen over hun leven bij De Hoop. Er is een speciaal programma voor kinderen met onder andere luchtkussens en een kinderboerderij.

Nieuw: kofferbakverkoop
Het hoofdprogramma van de Dag van Hoop duurt van 12:30 tot 16:30 uur. Vanaf 11:00 uur  ben je al welkom bij de braderie en de kofferbakverkoop. De dag zal afgesloten worden met een samenzangavond in de buitenlucht. Marcel en Lydia Zimmer en spreker Martin Koonstra zullen hieraan hun medewerking verlenen.

Meer informatie
Op www.dehoop.org/dagvanhoop staat alle informatie over de Dag van Hoop. Hier kun je jezelf ook opgeven. Jij komt toch ook?

De Hoop is een evangelische hulpverleningsinstelling voor psychiatrische problemen en verslavingsproblemen bij volwassenen, jeugdigen en kinderen. Daarnaast biedt De Hoop ouder-/partnerwerk, maatschappelijke opvang en pastorale counseling.

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid