Spring naar bijdragen

Gospel Choir Jubileum concert


Aanbevolen berichten

Met de concerten in Drachten en Zwijndrecht keert het Oslo Gospel Choir op veler verzoek weer terug naar ons land. Want dat het koor hier populair is, blijkt wel uit de laaiend enthousiaste reacties vanaf de allereerste keer dat ze ons land bezocht, bijna 25 jaar geleden. Door de jaren heen zijn er diverse nummers populair geworden en gebleven, zoals het sfeervolle ‘Shine Your Light’. Maar het Oslo Gospel Choir heeft ook een duidelijke focus op aanbidding. De cds ‘We Lift Our Hands’ Vol. 1 & 2 werden opgenomen in Gouda en gingen vervolgens de wereld over. Wat je ook aantrekt tot het koor; op 4 en 5 oktober komt het allemaal aan bod tijdens deze spetterende avonden!

Dirigent Tore Aas startte het Oslo Gospel Choir 25 jaar geleden en sindsdien geldt het koor als wereldwijd voorbeeld. Het trad op met Noorse prinsessen, op de Olympische Spelen en met een keur aan internationale artiesten. De kracht van het Oslo Gospel Choir zit in de muziek en de beleving; zelden kom je een koor tegen dat dusdanig hoge kwaliteit brengt en je zingend naar huis doet gaan. Of het nu swingende gospel, meeslepende aanbidding of intieme meezingers zijn. Uniek daarbij is dat het koor nog altijd uit veel oorspronkelijke leden bestaat. Met recht wordt het een zingende familie genoemd. Die band straalt het koor uit vanaf het podium, wat overslaat naar het publiek. Warmte, verbondenheid en bemoediging zijn daarom typerende steekwoorden voor een avond met het Oslo Gospel Choir!

Voor het 25-jarig jubileum heeft het Oslo Gospel Choir een speciale nieuwe cd uitgebracht: ‘God Gave Me A Song’. Het titelnummer geldt als ‘jubileumlied’ dit jaar en zal ongetwijfeld ook klinken in Nederland. Voor het koor en dirigent Tore Aas zijn de concerten een logisch antwoord op de verzoeken uit ons land: “We krijgen minstens 20 emails per week uit Nederland met de vraag of we weer terug willen komen†aldus Tore. “Ik denk dat dat toont dat we een nieuwe start moeten maken in jullie land.â€Â Die nieuwe start wordt mede mogelijk gemaakt door Alpha Producties en Mastermind4You. Zij organiseren de optredens in Drachten en Zwijndrecht. De avonden worden mede mogelijk gemaakt door Compassion.

Kaarten voor de optredens kosten € 27,50 en zijn verkrijgbaar via www.gospelnu.nl.

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid