Spring naar bijdragen

Vakantieweek De Betteld


Aanbevolen berichten

Kees Kraayenoord geeft op donderdag 11 juli samen met Aaron Keys uit de VS een aanbiddingconcert op vakantiepark De Betteld in Zelhem (vlakbij Doetinchem). Dit doen zij in de vakantieweek waarin ook veelgevraagd spreker Dick Pieterman de Bijbelstudies verzorgt. Verder deze week de tienerweek Royal Adventure, cabaretavond van Timzingt, optreden Watoto Kinderkoor uit Oeganda, levensverhaal van Jane Lasonder, sport en veel activiteiten voor kinderen. 
 
Dick Pieterman houdt van 6 tot en met 13 juli vijf keer een Bijbelstudie over het thema ‘Genade, Gods mooiste Woord’.  ,,Geen religie, filosofie, psychologie of levensbeschouwing kan genade bieden. En dat is het unieke van Jezus’ boodschap,’’ aldus Pieterman. Iedereen, ook gasten die geen vakantieplek op De Betteld hebben geboekt, is hier van harte welkom.
 
Tieners kunnen zich deze week opgeven voor de jongerenvakantie Royal Adventure. Ze doen leuke activiteiten, houden jongerenbijbelstudies, een talentenjacht, leven zich uit met sport en spel, aanbidden God en kunnen genieten van het concert van Aaron Keys & Kees Kraayenoord. Slapen doen ze samen met hun leider in de jeugdherberg. Opgeven kan via www.betteld.nl/jeugd.
 
Jane Lasonder vertelt op dinsdag 9 juli haar ingrijpende levensverhaal en de rol die God daarin heeft gespeeld. Haar leven is in het boek ‘Jane’ vastgelegd. De avond wordt omlijst met muziek van haar dochter Hannah en haar zoon Jesse.
 
Cabaretier en liedjesschrijver Timzingt treedt op vrijdag 12 juli op met Mooi Weer. Met mooie en hilarische liedjes, scherpe inzichten en rake conferences boeit hij altijd weer het publiek. Kaarten zijn € 5,00 per stuk en aan de deur verkrijgbaar.
 
Zaterdag 6 juli om 16.30 uur treedt het Watoto Kinderkoor uit Oeganda op. De kinderen tonen de nieuwe productie ‘Beautiful Africa – A New Generation’. Een middag vol muziek, dans en getuigenissen van de kinderen ondersteund met korte filmpjes en special effects. Toegang is gratis. Wel wordt er een collecte gehouden.
 
Kaarten voor het aanbiddingsconcert van Kees Kraayenoord & Aaron Keys zijn te bestellen via www.events4christ.nl. Het boeken van een vakantieweek kan via www.betteld.nl.

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid