Spring naar bijdragen

Aanbevolen berichten

Ze worden ‘Amerika’s Favoriete Gospel Muziek Familie’ genoemd. Maar inmiddels mag je daar rustig ook ‘Nederland’ invullen. The Hoppers zijn een begrip in binnen- en buitenland en volgend jaar keren ze terug naar Europa voor een aantal bijzondere concerten met al even opvallende begeleiding!

Eerdere optredens van de southern gospel formatie leidden in ons land al tot dolenthousiaste taferelen. Er zal dan ook reikhalzend uitgekeken worden naar de komende concerten op 14 en 15 juni 2013 in ons land. Dan klinken klassiekers als ‘Jerusalem’, ‘Yes I Am’ en andere Hoppers-hits, die liefhebbers van de Gaither homecoming video’s goed zullen kennen. The Hoppers zijn immers regelmatige gasten bij de muziekfeesten van Bill & Gloria Gaither. De concerten staan bovendien in het teken van de ‘Something Good’ tour die de formatie komend jaar start.

De huidige groep bestaan uit Claude en Connie Hopper met hun zoons Mike en Dean en de vrouw van laatstgenoemde, Kim. Maar het podium op 14 en 15 juni wordt nog veel beter gevuld. De gloednieuwe gospelformatie Men4Christ (www.men4christ.nl), onlangs nog te gast bij concerten met Russ Taff en Marshall Hall, gaat hen begeleiden, samen met een meeslepend orkest. Het beloven dus muzikale avonden te worden om nooit te vergeten!

De concerten beloven druk bezocht te worden, want niet alleen liefhebbers van gospel zijn onder de indruk van The Hoppers. Het vijftal put muzikaal ook uit bredere vaten. De groep ontstond in 1957 en werd gaandeweg steeds meer gewaardeerd in gospel en pop kringen. Eind 2012 werden The Hoppers zelfs opgenomen in de GMA Gospel Music Hall Of Fame; een bijzondere eer die slechts voorbehouden is aan de beste artiesten met de grootste impact. Onlangs nog maakte de groep een bijzondere uitvoering van Larry Norman’s klassieker ‘I Wish We’d All Been Ready’.

De kaartverkoop voor de concerten met The Hoppers en gospelformatie Men4Christ, onder begeleiding van een orkest, is inmiddels van start gegaan. 

Kaarten voor het concert zijn verkrijgbaar via www.events4christ.nl of 0297-237171. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf 30 euro.  

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid