Spring naar bijdragen

Aanbevolen berichten

Je hebt zangers en je hebt Zangers met een hoofdletter Z. David Phelps behoort onmiskenbaar tot de laatste categorie. De favoriet uit de Gaither Vocal Band en Homecoming video’s bracht eind 2012 zijn nieuwe album ‘Classic’ uit en laat Nederland over een paar maanden live meegenieten van de muziek! Op vrijdag 28 juni geeft hij een optreden in de Levend Evangelie Gemeente in Aalsmeerderbrug. Hij wordt dan bijgestaan door het koor en orkest ‘Celebrate’ in combinatie met een groot projectkoor.

Voor Gaither-muziek fans hoef je niets meer uit te leggen als je David Phelps’ naam noemt. Maar wie nog niet bekend is met de zanger, hoeft slechts een paar seconden van zijn talent te horen om overdonderd te zijn. Weinig artiesten kunnen zingen met een passie, zuiverheid en kracht als Phelps. Dat talent en zijn voorliefde voor klassieke pop en gospels leveren hem regelmatig muzikale vergelijkingen op met vocale toppers als Andrea Boccelli en Josh Groban. Zijn warme persoonlijkheid straalt door zijn muziek heen. Als lid van de Gaither Vocal Band heeft Phelps dan ook terecht diverse Dove en Grammy Awards op zijn naam staan.

David Phelps kreeg de afgelopen tijd de meeste reacties op zijn fantastische vertolking van het klassieke lied ‘Nessun Dorma’. De hit, gezongen als een ware aria, heeft uiteindelijk tot de nieuwe cd ‘Classic’ geleid. Op het nieuwe album zingt David een mix van klassieke pophits, hymns en gospels met behulp van een volledig orkest. Het is een droom die in vervulling gaat voor de fans van zijn stem en muziek.

Voor het concert in Aalsmeerderbrug op 28 juni is het dan ook niet meer dan passend dat David Phelps bijgestaan wordt door een koor en orkest en die droom ook in Nederland werkelijkheid wordt. Alsof dat nog niet genoeg is, is voor deze avond een bijzonder projectkoor samengevoegd.
Met ‘Celebrate’ weet de zanger in ieder geval al een geweldige groep muzikanten achter zich. Bij recente optredens met andere artiesten (zoals met Marshall Hall en Russ Taff) ontstonden dankzij de unieke sfeer en grootse muziek onvergetelijke avonden. Met het ongeëvenaarde vakmanschap van David Phelps en de inzet van Celebrate belooft het komende optreden een hoogtepunt van het jaar te worden wat je niet mag missen!

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid