Spring naar bijdragen

Jongerenweekeinde "Geloof en twijfel"


Aanbevolen berichten

Veel jongeren kennen Jezus als de hoofdpersoon in Bijbelverhalen, maar weten verder niet veel over Hem. Of zijn christelijk opgevoed maar hebben zo hun twijfels. Voor deze jongeren is er van 19 t/m 21 juli 2013 een speciaal Jongerenweekend in Amerongen met als thema ‘Geloof & Twijfel. Dit weekend kost normaal € 99,- maar wordt eenmalig gratis aangeboden. Er wordt alleen een vrijwillige bijdrage gevraagd.

Tijdens dit interactieve en laagdrempelige jongerenweekend gaan jongeren tussen de 17-25 jaar op zoek naar antwoorden op de vraag ‘Wie zeg jij dat Ik ben?’ Er wordt ingezoomd op de historische Jezus (heeft hij eigenlijk wel bestaan?) en kennisgemaakt met zijn geestelijke lessen. De groep gaat op stap om via  verschillende activiteiten en opdrachten Hem te leren kennen. Denk hierbij niet aan saaie stoffige studies in een formele setting, maar aan een avontuurlijke reis met kampvuurachtige gesprekken onder Gods blote hemel. Wij hopen je binnenkort te verwelkomen op dit driedaagse denk & doe – weekend waarin er naast de stilte, ook voldoende ruimte zou zijn identiteitsvorming en reflectie.

Dit jongerenweekend van 19 t/m 21 juli is een initiatief van Zendings-Diaconessenhuis Bethanië in Amerongen en bedoeld voor jongeren van 17-25 jaar. Opgeven via  www.zdh.nl. Meer info over het weekend op www.facebook.com/ZDHuis en via jongerenwerker Bob Venus: 06-1300 6996.

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid