Spring naar bijdragen

Bijna-getrouwden komen naar 'Yes, I do'


Aanbevolen berichten

Voor mensen die serieus met elkaar verder willen en plannen hebben om te trouwen is het nieuwe huwelijksvoorbereidingsweekend ‘Yes I do’ van 11 tot en met 13 oktober. Het weekend dat wordt gehouden op vakantiepark De Betteld te Zelhem, wil een goede voorbereiding zijn op wat ná de trouwdag komt.
 
Onderwerpen die aan bod komen zijn Het huwelijk is Gods idee, Verschillen in aanleg en vorming, Het gezin verlaten, Een nieuwe eenheid vormen, Communicatie en Intimiteit en Seksualiteit. Samen met de partner worden verschillende onderwerpen en situaties besproken.
 
Het weekend wordt georganiseerd door Family Ministry. Family Ministry is een tak van Jeugd met een Opdracht (JmeO) en richt zich op onderwijs, herstel, versterking en toerusting van huwelijk en gezin. Het onderwijs is in handen van enkele stellen die binnen en buiten JmeO ervaring hebben met programma's voor relaties binnen huwelijk en gezin.
 
Opgave voor dit weekend kan via www.betteld.nl. Yes, I do is € 119,00 per persoon. Dit is inclusief een slaapplek in een stapelbed in de jeugdherberg, catering en programma.

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid