Spring naar bijdragen

Reverse / achterstevoren teksten


Aanbevolen berichten

sow damn maare die van pokemon ..............BULLSHIT ik heb hem in music maker en in tractor achterste voren gespeeld en je hoort echt niet i love satan serieus ik heb het bestand geupload zodat het dezelfde snelheid heeft maar je hoort GEEN i love satan terwijl je dat wel op de site hoort

Link naar bericht
Deel via andere websites
  • Antwoorden 161
  • Created
  • Laatste antwoord

Top Posters In This Topic

als jij teksten achteruit gespeeld kan verstaan huld dan ben je echt een freak of natur. ik ben dj maar als ik een plaat achteruit draai versta ik er geen reet van. die woorden hebben dan dus zowieso al geen kracht verder heb ik nooit een plaat kunnen ondekken met verborgen teksten en ik heb nogal wat muziek.(600+platen 400 cd)

Link naar bericht
Deel via andere websites

Volgens mij ligt het ook heel sterk aan de intonatie en manier waarop je iets uitspreekt.

stuutje.gif Een uitgeverij genaamd Moria (een toepasselijke naam gezien de donkere kijk op alles die ze er op na houden) heeft een tijd geleden een brochure uitgebracht over de 'verborgen' gevaren in de popmuziek. Dit boekje ging voor een groot deel over het zgn backward masking van kwade boodschappen in de muziek. Alle bovengenoemde voorbeelden stonden hier ook in. Bij dit boekje hoorde ook een cassettebandje met de aangehaalde fragmenten. Geen cassette om 's avonds laat te gaan zitten beluisteren.

Nieuwsgierig als ik toen was, en omdat ik mijn walkman met reversefunctie had vernield waardoor deze voor én achteruit kon afspelen, heb ik zelf het maar eens uitgeprobeerd. En inderdaad wanneer ik bijvoorbeeld het fragment van Queen exact als het origineel nadeed, kreeg ik ook bij mijzelf die 'boodschap' (Overigens heb ik daarna nog nooit een hashie opgestoken) puh2.gif

Dus tja, roep het maar ... maar 't blijft toch wat vergezocht vind ik.verbaasd.gif

Maar over christelijke bands gesproken; Op het eerste album van Mortification (wat overigens iets na deze hele hetze uitkwam) staat het nummer 'No Return'. Dit begint met een heel vaag stukje tekst. Dit bleek de achterstevoren afgespeelde tekst "Retrack from your sins, for they will lead to your death"

Stukje humor van de band. widegrin.gif

Link naar bericht
Deel via andere websites

al die mensen die ergens reverse teksten in zien... hmmm...

als je jezelf een beetje in de hand hebt dan zou dat toch helemaal geen probleem moeten zijn? je moet geen bedreigingen zien daar waar ze niet zijn. Muziek is gewoon muziek en als de christelijke satan christenen had willen verleiden dan had ie wel wat anders bedacht wat minder ingewikkeld in elkaar zat dan muziek achterstevoren inspreken.

Als je iets gewoon normaal afspeelt en er zit een achterstevoren boodschap in, dan hoor je dat niet, zelfs onbewust niet. het menselijk brein is nou eenmaal niet in staat om naast de normale songteksten ook nog eens het geluid achterstevoren te gaan interpreteren.

En de mensen die de muziek dan wel achterstevoren gaan afluisteren... waarom doe je dat? nergens voor nodig. muziek is toch uitgevonden om vooruit afgespeeld te worden?

ik vind het grote onzin, die zogenaamde achterstevoren teksten...

Link naar bericht
Deel via andere websites
  • 2 months later...
  • 2 weeks later...

Wel eens gehoord van Elton John: Candle In The Wind? Als je dat nummer hebt, moet je hem voor de grap in geluidsrecorder (start -> Programma's -> Bureau-accessoires -> Entertainment -> geluidsrecorder) openen en dan klik je op Effecten -> achteruit spelen. kun je het zelf horen. tis een compleet gebed voor de satan. heb hem zelf nog nooit helemaal gehoord. maar wel een stukje en dat stukje was lang genoeg om me te overtuigen dat het klopte. ik heb het in meerdere verschillende programma's geopend en achterstevoren gedraaid. en allemaal gaven ze het zelfde geluid terug. als je het zelf doet geloof je het echt veel eerder dat dat iemand anders het voor je gedaan heeft.

Link naar bericht
Deel via andere websites

Quote:
Op vrijdag 25 februari 2005 02:10:07 schreef bart1984 het volgende:

Erg twijfelachtig. Het is trouwens nooit bewezen dan me de tekst achterstervoren kan horen en dat het effect heeft op mensen. Ik heb sterk het gevoel dat door de tekst te laten wat het omgedraaid zou zijn mensen worden beinvloed.

Je heb ongelijk, Het is namelijk bewezen dat verborgen texten die je pas hoort als je ze echt achterstevoren afspeelt geen effect heeft op mensen.

Ook die onderzoeken met verborgen beeldjes in films had geen effect. De zogenaamde onderzoeken die dit wel beweren zijn tot nu toe allemaal gebaseerd op drog.

Link naar bericht
Deel via andere websites

Aleister dat klopt niet. Subliminal messaging blijkt wel degelijk te werken. Wel eens waar op een iets andere manier. Men kan wel 'primen' met subliminale boodschappen.. Alleen is het effect niet zo hoog/groot als eerder vermeld werd.

Link naar bericht
Deel via andere websites

Abbath, welke onderzoeken zijn dat dan, want degene die ik gezien heb waren niet echt in staat om te overtuigen, behalve eentje waarbij proefpersonen met een pentothal achtige drug ingespoten werden. zelfs dat had niet echt een geweldig resultaat.

Link naar bericht
Deel via andere websites
  • 2 weeks later...
  • 1 year later...
  • 3 weeks later...

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid