Spring naar bijdragen

Gospelweekend Come2Worship


Aanbevolen berichten

Een weekend met aanbidding, workshops zang en dans, seminars, aanbiddingsconcerten van Reni en Elisa Krijgsman en een Praise Jam Café. Dat is samen met gezelligheid en ontmoeting het gospelweekend Come2Worship van 20 tot en met 22 september. Come2worship vindt plaats op vakantiepark De Betteld te Zelhem (vlakbij Doetinchem) en wordt georganiseerd door aanbiddingsleider en gitarist Elisa Krijgsman.

Tijdens Come2Worship komen christenen van allerlei verschillende kerkelijke achtergronden bij elkaar om God te aanbidden. Thema dit jaar is ‘Leven na het Kruis’. God verlangt ernaar mensen te vinden die Hem aanbidden in Geest en in Waarheid. En aan dat verlangen willen bezoekers van dit weekend beantwoorden.

Vrijdag om 20.00 uur begint Come2Worship met een aanbiddingsconcert en de start van de 24-uurs aanbidding. Zaterdagmiddag staat een seminar en verschillende workshopsrondes op het programma. Die avond opnieuw een aanbiddingsconcert gevolgd door het Praise-Jam Café. Zondag om 10.30 uur hebben bezoekers gezamenlijk een brunch waarna het weekend om 14.00 uur wordt afgesloten met een laatste aanbiddingsconcert.

Het weekend van Come2Worship is voor bezoekers dé gelegenheid om Gods aanwezigheid te zoeken. “We verlangen ernaar dat mensen door de muziek, zang en dans, een fantastische ervaring met God hebben. De concerten, de 24-uursaanbidding met bekende aanbiddingsleiders, de sfeer van conferentiecentrum De Betteld, alles draagt bij aan deze doelstellingâ€, aldus Elisa.

Inschrijven voor dit weekend kan vanaf € 125,00  all inclusive. Opgave via www.come2worship.nl of via De Betteld op www.betteld.nl. Voor € 40,00 kunnen geïnteresseerden alleen voor de zaterdag boeken.

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid