Spring naar bijdragen

Flavor Festival van start


Aanbevolen berichten

Zondag gratis toegang tot gezamenlijke afsluiting

De eerste editie van het Flavor Festival gaat vandaag op Landgoed Velder in Liempde van start. Na het stoppen van het Flevo Festival hebben betrokken vrijwilligers en productiebedrijf Vinke Vision Events BV de handen ineengeslagen om een nieuw christelijk festival neer te zetten: het Flavor Festival. Het doel van het festival is om op een feestelijke en ontspannen manier de essentie en relevantie van het christelijk geloof te kunnen ontdekken. Daarnaast is het een plek om vakantie te vieren met vrienden, elkaar te ontmoeten en samen diepgang te vinden.

Het Flavor Festival staat op drie pijlers: muziek, debat & sprekers en kunst & theater. Onder andere The Violet Burning, LZ7, HB, Rogier Pelgrim, Lieve Bertha, Sea + Air en Rachel Louise betreden een van de vier podia op het festivalterrein. Het hoofdpodium staat dit jaar in een tent, maar ook een buitenpodium ontbreekt niet. Er is een brede keus aan muziek: van worship tot pop tot alternatieve rock: er is voor elk wat wils. Op de camping komen twee podia waar bezoekers zelf kunnen optreden. Daarnaast is er genoeg ruimte voor verdieping in een van de programmatenten.

De Flavor Fusion
Het Flavor Festival wordt zondagochtend 18 augustus afgesloten met een gezamenlijke dienst: de Flavor Fusion. De samenzang wordt geleid door Kees Kraayenoord, Joke Buis, Jafeth Bekx (Insalvation), Ian Yates en Helen Yousef (Elim Sound Engeland). Flavor Fusion begint om 10:30 uur en is voor iedereen gratis toegankelijk.

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid