Spring naar bijdragen

Huis van Belle nu ook offline beschikbaar


Aanbevolen berichten

Eline2001.jpgOnline magazine Huis van Belle (www.huisvanbelle.nl) lanceert in samenwerking met Uitgeverij Kok nu ook een offline magazine: Belle. Het magazine is bedoeld voor christelijke tienermeiden tussen 12 en 17 jaar en is vanaf 22 augustus verkrijgbaar.

Huis van Belle weet sinds de start vorig jaar maart meer dan 18.000 unieke bezoekers per maand te trekken. Meiden bleken behoefte te hebben aan nog meer verdieping. Hoofdredacteur Eline Hoogenboom (28, foto): "Wij gunnen deze meiden heel erg een eigen blad. Meiden zijn onzeker en hebben veel vragen. Met dit magazine willen wij hun zelfvertrouwen vergroten ('empoweren') en hen helpen bij het maken van keuzes en het vinden van een sterke identiteit."

Dat het meidenblad echt anders is, blijkt uit het feit dat alleen echte meiden een plek krijgen. Er wordt niet gewerkt met modellen, en photoshop wordt niet gebruikt om 'puistjes of onderkinnen weg te poetsen' zoals in het statement voorin staat.

Belle staat voor 'mooie meid': goed zoals je bent maar wel het beste uit jezelf halen. In het blad staan artikelen over geloof, beauty, mode, cupcakes en zelfbeeld. Hou houd je stille tijd, zo bestrijd je perfectionisme, een schrijfwedstrijd met Corien Oranje, tips voor de perfecte zoen én een interview met zeilmeisje Laura Dekker.

Hoogenboom: "Belle wil niet alleen meiden een spiegel voorhouden maar hen echt op weg helpen door hen aan het denken te zetten. Daarom vind je veel tips en de '& nu jij-paginaÂ’s' waarop meiden aan de slag gaan met wat ze gelezen hebben. Maar wees niet bang, het blijft gewoon een fijn blad om met een kopje thee op de bank te lezen!"

De meiden hebben op het platform meegedacht. Zo wilden de meeste meiden het favoriete recept van Trinity lezen, mocht een invulverhaal niet ontbreken en wilden ze een pagina waarop ze vertellen waar ze dankbaar voor zijn. Veel van de bloggers van Huis van Belle spelen een rol in het magazine.

Huis van Belle is de winnaar van de Gouden Webfish-award 2012 in de categorie Particulieren.

Bron: IKON/Huis van Belle
Bron: Kerknieuws.nl

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid