Spring naar bijdragen

The Choir Company en Dick Le Mair geven vervolg aan ‘Young M


Aanbevolen berichten

Het bleek een groot succes vorig jaar; The Choir Company bracht Tom Parkers ‘Young Messiah’ op de planken voor volle zalen en bracht met de projectkoren het unieke project tot leven. In november wordt het daarom herhaald op maar liefst acht lokaties. Tijdens deze avonden presenteert percussionist Dick Le Mair zijn nieuwe project ‘Impressions Of A Pilgrimage’.

De ‘Young Messiah’ van Tom Parker is voor veel mensen in Nederland een begrip. Want toen de Engelse componist met zijn moderne bewerking van Händel’s ‘Messiah’ oratorium kwam, sloeg het concept hier duidelijk aan. Met behulp van koor, band en solisten worden luisteraars meegenomen in het verhaal van Jezus’ geboorte, lijden, sterven en opstanding. Het is zonder twijfel één van de meest aansprekende projecten die de boodschap van het Evangelie dichter bij mensen heeft gebracht.

The Choir Company is tijdens de acht avonden met projectkoren van de partij. En ze worden bijgestaan door een uitgebreide band met daarin Peter van Essen (viool), Frans de Berg en Lee Ann Vermeulen (toetsen), Aron de Lijster (bas), Luca Genta (cello, whistle, fluit), Ruud van der Steen (percussie, slagwerk) en Dick Le Mair (percussie, slagwerk, vibrafoon).

Laatstgenoemde is bekend als percussionist bij Elly & Rikkert, maar verkent op zijn eigen projecten een reeks aan stijlen. Dick Le Mair trapt de avonden dan ook af met zijn geheel eigen programma: ‘Impressions Of A Pilgrimage’. Met dit project neemt Le Mair de luisteraar mee op reis langs de pelgrimsweg Santiago de Compostella.

Met zowel ‘The Young Messiah’ als ‘Impressions of a Pilgrimage’ gaat de bezoeker op reis; een reis waar nog lang over nagepraat gaat worden. Mis het niet!

De data en lokaties van de concerten op een rij:

vrijdag 8 november, Het Lichtpunt, Zutphen
zaterdag 9 november, Breepleinkerk, Rotterdam (balkonkaarten beschikbaar)
vrijdag 15 november, Zuiderkerk, Hilversum
zaterdag 16 november, Goede Herderkerk, Hoogeveen
vrijdag 22 november, Ontmoetingskerk, Waddinxveen
zaterdag 23 november, Grote Kerk, Vriezenveen (balkonkaarten beschikbaar)
vrijdag 29 november, De Fontein, Nijkerk
zaterdag 30 november, De Fontein, Zwolle

Kaarten voor volwassenen kosten € 15,00 (balkonkaarten indien beschikbaar € 12,50) en voor kinderen t/m 12 jaar € 7,50. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.events4christ.nl of 0297-237171.

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid