Spring naar bijdragen

Tear Goot 500 Event


Aanbevolen berichten

De Quote 500? Dat kan beter. Daarom organiseert Tear het Goot 500 Event. Meer dan 20 rechtbrengers uit de hele wereld vertellen hoe zij recht maken wat krom is. Het zijn mensen die Gods koninkrijk zichtbaar maken en jou inspireren hetzelfde te doen.

Op vrijdag 1 en zaterdag 2 november in de Schuilplaats in Ede.De Quote 500 is een jaarlijkse lijst van de rijkste Nederlanders. Dat kunnen wij beter, dachten we bij Tear. Want waarom zou het zo belangrijk zijn dat je rijk bent? En waarom alleen maar Nederlanders?

Daarom komt Tear met de Goot 500 (meer info), met daarin 500 wereldburgers die werkelijk verschil hebben gemaakt. En daarmee bedoelen we: mensen die de wereld iets eerlijker hebben gemaakt. Mensen die recht brengen.

Op 1 en 2 november komen 20 van deze rechtbrengers vanuit de hele wereld naar Ede om hun ongelooflijke verhaal aan jou te vertellen. In woord, beeld, muziek en theater. Kom luisteren naar de indrukwekkende rechtbrengers, je verwonderen over de diepe inzichten en doe boordevol ideeën op over hoe ook jij recht kunt maken wat krom is.

Reserveer voor het hoofdprogramma op zaterdag, of kom ook naar het voorprogramma op vrijdag (middag en avond).

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid