Spring naar bijdragen

Naturally Supernatural weekend


Aanbevolen berichten

Harderwijk - Het is weer hoog tijd voor een te gek Soul Survivor weekend. Dus van 8 t/m 10 november 2013 heeft Soul Survivor weer mooie plannen gemaakt. Het welbekende mini festival dopen ze deze keer om tot ‘Naturally Supernatural’, een weekend speciaal voor 18+.  Zoals de naam  al doet vermoeden heeft dit alles te maken met hoe je in het dagelijks leven de Heilige Geest kun ervaren . Dat het werk van de Heilige Geest heel natuurlijk is, en heus niet zweverig of raar hoeft te zijn.

Eén van de grootste verlangens van Soul Survivor is dat de Kerk (en de jongeren daarin) meer gaan bewegen in de gaven van de Heilige Geest. In het boek Handelingen lezen we over de discipelen die vervuld werden met de Heilige Geest en moedig hierin uitstapten. Ze zagen de zieken genezen worden, de doden opstaan uit de dood, gevangenen bevrijd worden en velen leerden Jezus kennen. Soul Survivor wil enorm graag dat dit soort dingen ook gebeuren in onze kerken en vriendengroepen. Daarom organiseren wij dit weekend.

Als spreker hebben ze Brad Jersak uitgenodigd. Voor sommigen misschien een oude bekende, omdat hij in 2009 en 2010 al eens te gast was op het Soul Survivor Festival.  Brad is voorganger geweest, is auteur/leraar, heeft een doctoraat in filosofie en geeft erg goed onderwijs op het gebied van luisterend bidden waardoor iedereen kan leren Gods stem te verstaan, herstel van relaties, de liefde van God, en over rechtvaardigheid. We zijn ontzettend benieuwd wat God door hem gaat doen dit weekend!

Tijdens ‘Naturally Supernatural’ wordt uitgebreid de tijd genomen om meer over de Heilige Geest te leren, en wat wordt geleerd ook praktisch te maken. Hoe bid je voor zieken? Hoe ontvang je de Heilige Geest? Hoe versta je Gods stem ... En uiteraard is er volop gelegenheid voor aanbidding met o.a. Hanne de Vries en de Soul Survivor Band.

Buiten de celebrations zijn er zoals altijd weer sterke seminars en een gezellig Late Night programma.

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid