Spring naar bijdragen

[kletstopic] Frrom RRRussia with Love


Aanbevolen berichten

  • Antwoorden 309
  • Created
  • Laatste antwoord

Top Posters In This Topic

Ja, het is wel wennen hoor, Ursa :+

Mijn herberekende premie van de autoverzekering voorgeschoteld gekregen, in de 900 euro. En de belastingen komen er ook nog eens 650 halen (leuk hoor, werkloos zijn, alle moeite doen om een opleiding te volgen en er op afgestraft worden).

Wel het nieuws gekregen dat ik testen mag afleggen voor een vaste job binnen mijn firma, als één van de vier die uit 18 kandidaten zijn overgebleven. Hopelijk wordt het wat. Als ik niet slaag op die testen, betekent dat dat ik voor 2 jaar uitgesloten word om intern door te solliciteren, wat in de praktijk nog eens betekent dat ik dan over max. 2 jaar eruit lig, aangezien ik maar een jaarcontract heb van mei, dat max. 1 jaar verlengd kan worden. En je mag pas om de 2 jaar die testen afleggen... Dus duimen aub :D

Link naar bericht
Deel via andere websites
  • 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...
Heej dames en heren!

:*:*:*:*

lang geleden dat ik hier was... maarja ik kom weeres even buurten...

Ennem Wietse... doe mij maar een lekkere zwarte koffie van vers gemalen boontjes :Y

Voor mij is het ook wer heel lang geleden dat ik me neus hier liet zien, maar ik ben ook weer terug van heel lang weg geweest.

Link naar bericht
Deel via andere websites
  • 2 weeks later...

Wat ik de laatste tijd merk en tenenkrommend vind. Als je zegt dat je Christen bent, dat je geassocieerd word met oorlog, pedofilie en dat je geestelijk niet in orde bent. Dit terwijl ik niet eens evangaliseer, maar het gewoon meld. Vaak komt er zo, n standaard antwoord ( wat echt een dooddoener is) ik vind prima dat je gelooft maar val me er niet mee lastig. Dat terwijl ik hun niet eens mee lastig val :? ?

Is dit herkenbaar bij meer broeders en zusters?

Link naar bericht
Deel via andere websites

Herken alles wel behalve dat over 'oorlog'? Maar goed dat van pedofilie is dan ook een verschrikkelijk iets wat 'het'christendom zelf heeft veroorzaakt. En heel, héél slecht mee om is gegaan toen de diverse zaken aan t licht kwamen.

Vergeet niet dat 'het' christendom uitspraken doet over moraal, en het gedrag van mensen veroodeelt (bijv. homo's). En dan word je terecht zelf keihard afgerekend als je zelf iets moreels verwerpelijks doet. Van wie veel gegeven is wordt veel gevraagd.

Link naar bericht
Deel via andere websites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid