Spring naar bijdragen

Leven en Geloven


Aanbevolen berichten

Inspiratie evenement voor ontmoeten, delen en inspireren

Elke dag opnieuw maak je keuzes, gebaseerd op je geloofsovertuiging. Daarover gaat dit evenement, deze beurs. Heeft geloof overal iets over te zeggen? Maakt het uit of je thuis bent of bijvoorbeeld op je werk, tijdens ’t sporten, met vakantie? En wie is God voor de mensen in je omgeving? Zegt dat ook iets over jouw keuzes? Leven & Geloven is een nieuw evenement voor mensen die werk willen maken van christelijk geloof. Voor wie geloof te belangrijk is om er alleen op zondag iets aan te doen. Voor wie op maandag de wereld wacht.

Leven & Geloven is voor iedereen die zichzelf beschouwt als christen of meer wil weten over christelijk geloof. Leven & Geloven is er voor iedereen die werk wil maken van zijn christen zijn. Die vragen heeft, of antwoorden. Die benieuwd is naar ervaringen en inzichten van anderen. Leven & Geloven is een inspiratie evenement voor mensen die geloofsleven onlosmakelijk verbinden met hun dagelijks leven.

Ontmoeten - delen - inspireren

Ontmoet anderen die net als u of als jij, of net even anders, geïnspireerd zijn door christelijk geloof.
Leven & Geloven is een evenement.  Met tientallen workshops, boeiende presentaties,  inspirerende toespraken,  spannende talkshows en muziek in vele toonaarden.
Leven & Geloven is ook een beurs. Je vindt er stands van vele organisaties die op een of andere wijze inhoud willen geven aan de persoonlijke ontwikkeling van mensen en hun geloofsleven.
Leven & Geloven is actueel, herkenbaar en praktisch.

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid