Spring naar bijdragen

GrootNieuws 25+-Conferentie


Aanbevolen berichten

Heb jij je er nooit over verbaasd dat David een man naar Gods hart wordt genoemd? Er gebeurden in zijn leven nogal wat heftige dingen zoals overspel, familieruzies, moord en geweld. En dat naast geloofsmoed, trouw, vriendschap en vertrouwen in God. Dit weekend willen we nadenken over het thema: David, hoezo m/v naar Gods hart?

Waarom was David dan toch een man naar Gods hart? En jij, wellicht heb je de afgelopen week geen moord gepleegd, en misschien valt het met jouw overspel wel mee, maar zou er van jou gezegd kunnen woren dat je een man of vrouw naar Gods hart bent? En zou je dit wel willen? Genoeg stof om dit weekendje over na te denken.

De worshipband LEV zorgt voor de muziek. Sprekers zijn Reinier Sonneveld en Eugene Poppe.

LEV is een enthousiaste worshipband die de afgelopen jaren betrokken was bij Opwekking, New Wine, het Flevofestival en activiteiten van de EO.  Wil je meer weten van LEV en hun muziek beluisteren? www.lev-worship.nl  

Reinier is een bekend schrijver, columnist en redacteur, heeft meegewerkt aan verschillende korte films en documentaires maar hij staat ook regelmatig voor een groep mensen om een lezing te geven (www.reiniersonneveld.nl).

Eugene is spreker, trainer, coach, gemeenteopbouwwerker maar ook schrijver. Samen met Henk Stoorvogel schreef hij twee boeken en hij is ook actief bij de 4e musketier. In 2004 richtte hij na vele jaren bij Agapé gewerkt te hebben “Leadership Dynamics†op waarmee hij vooral leiders van kerken en gemeenten wil trainen en coachen, vooral in het proces van gemeenteopbouw (www.eugenepoppe.nl).

Vrijwilliger worden?
Lijkt het jou een uitdaging mee te helpen de conferentie te organiseren, kijk dan eens hier. Meewerken is erg leuk en uitdagend, je kunt nieuwe dingen leren, mensen ontmoeten, je talenten ontplooien en bovendien is het nog eens zinvol en geloofsopbouwend. Op zaterdag 21 september is er een informatie- en ontmoetingsdag voor alle vrijwilligers en geïnteresseerden.

Meer info? Kijk op www.25-plus.nl voor meer informatie en reserveringen.

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid