Spring naar bijdragen

Together Worship


Aanbevolen berichten

 

Zondagavond 3 november aanstaande hoopt de Evangelische Gemeente Hoekse Waard (EGHW) in samenwerking met het team van Together Worship een speciale dienst te organiseren van aanbidding en getuigenis samen met Remco Hakkert & band.

De dienst bestaat uit het samen zingen van de mooiste liederen (van hymns tot Opwekking), een woord en solo's van Remco, schriftlezing, gebed en ruimte voor getuigenissen.
De dienst is zó gevarieerd dat het jong en oud samenbindt.

Remco en zijn vrouw Alieda Hakkert hebben de diensten van Together Worship samen met hun team ontwikkeld welke inmiddels door het hele land georganiseerd worden.

De avond in Oud-Beijerland zal plaatsvinden in de CSG, Randweg 2.
Om 19.00 uur gaan de deuren open en bent u welkom voor een kopje koffie of thee, de dienst begint om 20.00 uur en zal rond 21.30 uur afgelopen zijn.

Vanwege de verwachte belangstelling wordt er bij deze dienst gewerkt met gratis entreebewijzen, deze zijn verkrijgbaar bij de Bijbelkiosk in Oud-Beijerland of via www.eghw.nl te reserveren. Dit alles vindt plaats op basis van een collecte die tijdens de dienst zal worden gehouden. U bent van harte uitgenodigd!

 

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid