Spring naar bijdragen

CD presentatie Gerald Troost


Aanbevolen berichten

Is er meer tussen hemel en aarde? Dit vroeg Gerald Troost zich af tijdens het schrijven van zijn nieuwe album, dat in oktober verschijnt. Tijdens deze tour presenteert hij zijn nieuwe nummers, maar is ook veel ruimte voor bekend materiaal.

Nieuwe CD "Tussen Hemel en Aarde"
Gerald: "Geen enkel mens leeft op neutraal terrein, maar helaas beseffen velen zich niet de werkelijkheid en de ernst hiervan. Toch zien we in de maatschappij veelvuldig de resultaten van de confrontaties van de mensen met het bovennatuurlijke."

De zanger schreef over goed ('Kracht van een gebed') en kwaad ('Oorlog en vrede'). De titelsong van het album beschrijft deze zoektocht van de mens naar het bovennatuurlijke. In 'Sterk en moedig' wordt de man aangespoord en met 'Mooi' wordt de vrouw bemoedigd. Het nummer 'Rosa' schreef Gerald voor zijn vroeggeboren dochter. Het nieuwe album biedt een inspirerende verzameling van nieuwe liedjes die jou helpen om je blik naar boven te richten.

Tijdens de tour zal een verrassende support act een onvergetelijke bijdrage leveren.

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid