Spring naar bijdragen

Jeremy Camp


Aanbevolen berichten

Vier jaar geleden bleek het Nederlandse publiek heel warm te lopen voor de Amerikaan Jeremy Camp. Hij werd dé artiest op de EO Jongerendag van dat jaar dankzij zijn pakkende, breed toegankelijke muziek, maar ook door zijn krachtige getuigenis. Muziek is op zijn sterkst als dat samen komt. Daarom is het goed nieuws dat Camp terugkeert naar Nederland. Op donderdag 14 november geeft hij met zijn band een concert in Amersfoort.

Hoewel hij wel optrad op de EO Jongerendag, markeert het concert in november de eerste keer dat Jeremy Camp met een avondvullend optreden ons land bezoekt. De lokatie is in het hart van Nederland; de Rafaël Gemeente in Amersfoort (Kosmonaut 2).

Het is geen overbodige luxe dat Jeremy Camp deze avond uitgebreid de tijd neemt voor zijn muziek, want hij is een man met een verhaal dat die muziek veel heeft gevormd. Geen wonder dat de songs van deze Amerikaanse topartiest (waaronder zijn hit ‘I Still Believe’) doorleefd klinken.

Camp’s jeugd verliep niet zonder slag of stoot (het gezin waar hij in opgroeide had het niet breed en Jeremy was meer dan eens rebels), maar tijdens zijn opleiding ontdekte hij wie God echt voor hem was. Maar wat een piek in zijn jonge leven leek, bleek slechts voorbereiding voor zijn grootste uitdaging. Jeremy’s verloofde Melissa werd ongeneeslijk ziek, maar het duo besloot toch te trouwen. Niet lang na het sluiten van hun huwelijk, overleed Melissa en begon voor Camp een nieuwe zoektocht, die leidde naar verwerking in zijn muziek (onder andere het nummer ‘Walk By Faith’) en het vinden van zijn huidige vrouw Adrienne.

De afgelopen jaren is Camp vooral in Amerika uitgegroeid tot een zeer bekend artiest, maar waar hij ook komt, wint hij nieuwe fans. Tijdens zijn komende concert in Nederland zal hij bovendien werk laten horen van zijn pas verschenen nieuwe album ‘Reckless’. Wel of (nog) niet fan; het concert van Jeremy Camp in Amersfoort belooft nu al een laat hoogtepunt van het jaar te worden!

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid