Spring naar bijdragen

Don Moen kerstconcert


Aanbevolen berichten

Ieder jaar weer zijn er kerstoptredens te over om uit te kiezen, maar dit jaar zal de keus snel gemaakt zijn. Don Moen keert namelijk weer terug naar Nederland en geeft in december een drietal bijzondere kerstconcerten, met medewerking van een eigen band (met daarin o.a. Lenny LeBlanc) en The Choir Company. 

Don Moen houdt van Nederland. En dat is wederzijds gebleken de afgelopen jaren. Met verschillende bekende en vertaalde liederen (zoals ‘God Will Make A Way’) en warm ontvangen optredens is er een duidelijk ‘klik’ tussen de aanbiddingsleider en het Hollandse publiek. Het komt deels door zijn sympathieke, warme, rustige stem & muziek. Maar ook omdat Moen één van de pioniers is geweest die moderne aanbiddingsmuziek heeft gebracht toen het nog geen algemeen bekend & geaccepteerd verschijnsel in de kerk van nu was.

Don Moen houdt ook van kerst. Zijn rustige, sfeervolle muziek is bijzonder geschikt om de tijdloze betekenis van het feest over te brengen en die boodschap te koppelen aan aanbidding. Dat bleek eens te meer met het verschijnen van zijn eerste kerstalbum ‘Christmas: A Season Of Hope’ in oktober vorig jaar (bij Hope Products).

Voor de eerste keer zal Don Moen dit nieuwe kerstmateriaal in Nederland laten horen tijdens drie bijzondere optredens. Des te meer bijzonder omdat een groot projectkoor van The Choir Company meewerkt aan de avonden. En Don neemt zijn uitgebreide band mee! Deze doorgewinterde muzikanten weten als geen ander de muziek dichtbij te brengen. Eén van de leden van Don’s band is Lenny LeBlanc, ook een ervaren aanbiddingsleider en mede-schrijver van het lied ‘Above All’ (in de Opwekkingsbundel ‘Meer Dan Ooit’). Tijdens de concerten zal hij ook zeker van zich laten horen!

De avonden beloven met dit alles uniek te worden! Met bekende & gloednieuwe muziek in een onvergetelijke sfeer worden kostbare kerstherinneringen gemaakt. Vier met Don Moen de aanloop naar kerst zoals het bedoeld is: in verwachting en aanbidding!

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid