Spring naar bijdragen

HGJB-kerstconferentie (17-25 jr)


Aanbevolen berichten

Al sinds 1976 is de HGJB-Kerstconferentie een plek waar je nieuwe vrienden ontmoet, een plek waar je jezelf beter leert kennen en een plek waar je onder de indruk raakt van Gods goedheid. Vandaar dat we ook dit jaar weer zo'n duizend jongeren van 17-25 jaar verwachten. Je bent van harte welkom om dit festival mee te maken van 27 t/m 30 december.

Programma
Elke dag is er een samenkomst waarin we God zoeken, aanbidden en luisteren naar Zijn Woord. We nodigen experts uit om workshops te geven over thema's die aan jouw leven en jouw geloof raken.

Er is veel ruimte in het programma voor onderlinge ontmoeting, gezelligheid en sport. Gewoon omdat het goed is om erachter te komen dat er heel veel andere jongeren zijn die voor God willen gaan. Je kunt daarom in het programma o.a. verwachten: zwemmen, squashen, lasergamen en 's avonds een fanatiek sporttoernooi. Vervolgens ook cabaret, een themafeest en muziek. En: elke avond is het Grand Café geopend!

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid