Spring naar bijdragen

Taize-avond


Aanbevolen berichten

Je vrienden en contact met je vrienden is erg belangrijk: uit school samen leuke dingen doen, samen uitgaan, tijdens de les stiekem op twitter kijken naar de nieuwste posts, tijdens je huiswerk op facebook kijken naar nieuwe berichtjes, steeds nieuwe updates plaatsen;  je bent er maar druk mee! Word het je soms even iets te veel? En heb jij behoefte aan even een moment voor jezelf? Even een moment om tot rust te komen? Keep calm and come to our Taizé-meeting!

Zoals al eerder aangekondigd, zal er zaterdag 23 november om 19:00 uur in de kerk OLV Tenhemelopneming in Huissen-stad een speciale Taizé-bijeenkomst zijn. Tijdens deze  bijeenkomst willen we samen met jou stilstaan bij wat vriendschap voor jou inhoudt. Wat betekenen je vrienden voor jou? En wat beteken jij voor je vrienden? Hiervoor willen we samen een intieme sfeer creëren, met veel lichtjes en kaarsjes, korte, inspirerende teksten, momenten van stilte en het samen zingen van sfeervolle korte liederen.

De stilte geeft je de mogelijkheid om te overdenken, te bidden of gewoon… stil te zijn en de speciale sfeer die er hangt in je op te nemen. De mooie korte liederen zijn gemakkelijk mee te zingen en worden meerdere keren herhaald. Door deze stilte-momenten en deze herhalende liederen kan er een meditatief gevoel en sfeer ontstaan. Even weer een gevoel van rust in je drukke leven!

Voor meer informatie over Taizé zelf zie ons eerdere bericht over Taizé.

De Taizé-bijeenkomst zelf begint om 19:00 uur. Maar, je mag ook al eerder komen om samen met ons alvast in de sfeer te komen. Je kunt vanaf 17:30 uur gezellig met ons mee-eten om daarna rond 18:30 samen de liederen alvast een keer te zingen. Na de bijeenkomst kun je in alle rust nog even van de sfeervolle liederen nagenieten. Ook staat er voor iedereen een hapje en een drankje klaar om gezellig samen na te praten.

Dus: Keep calm and go to our Taizé meeting!
Jongerenkoor Remember

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid