Spring naar bijdragen

Online Bijbel nu ook als app


Aanbevolen berichten

AppMet een gratis Basispakket introduceert Cross Link Services deze week in samenwerking met Importantia Publishing het startpunt van de Online Bijbel als app voor iPad en iPhone. De app kan gratis gedownload worden uit de app-store van Apple.

Kenmerken voor de app zijn de eenvoud in gebruik en het doordachte ontwerp. Bovendien is de app standaard voorzien van Nederlandstalige inhoud die in geen andere apps geboden wordt.

"Voor de desktop-editie van de Online Bijbel is al een ongekende hoeveel bijbelstudie-titels beschikbaar", aldus Peter van der Schelde van Cross Link Services. "Deze gaan we nu stap voor stap ontsluiten voor gebruik op de iPad en iPhone. We pakken direct flink uit door een pakket aan studiemogelijkheden gratis aan te bieden in het Basispakket. Desgewenst kan dit door de gebruiker verder uitgebreid worden tegen een vergoeding."

De Online Bijbel app is gebaseerd op technologie die bij Cross Link Services intern ontwikkeld is in combinatie met de Online Bijbel database technologie die al gebruikt werd door Importantia Publishing. In deze samenwerking zal Importantia Publishing zich richten op het beschikbaar maken van steeds meer titels. Cross Link Services BV zal zich bezighouden met het steeds verder ontwikkelen van de mogelijkheden die de app biedt. Ook uitgevers zal de mogelijkheid geboden worden om op dit platform te publiceren.

Standaard wordt de app geleverd met een Nederlandse en een Engelse bijbelvertaling, honderdduizenden verwijsteksten, een commentaar op de evangeliën en registers op onderwerpen en thema's.

Ook is de meegeleverde King James versie van de bijbel gekoppeld aan Strong-coderingen en woordenboeken van James Strong. "In de komende maanden gaan we de hoeveelheid gratis titels verder uitbreiden", aldus Peter van der Schelde.

Vanaf dinsdag is de app beschikbaar in de App-store van Apple.

Bron: Cross Link Services

Bron: Kerknieuws.nl

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid