Spring naar bijdragen

Wie je bent in Christus


Aanbevolen berichten

Stichting Vrij Zijn organiseert op 13 en 14 december de conferentie “Wie je bent in Christus†naar het gelijknamige boek van Wilkin van de Kamp. Deze gratis conferentie inclusief lunch, koffie en thee wordt gehouden op conferentiecentrum De Betteld te Zelhem.

Tijdens deze dagen spreekt Wilkin van de Kamp over zijn in mei 2013 uitgebrachte boek ‘Wie je bent in Christus’. Hij vertelt daarin dat God christenen een onverwoestbare identiteit aanbiedt waar niemand iets van af kan doen en waar niemand iets aan toe kan voegen. De boodschap van Wilkin is dat mensen weten hoe God naar ze kijkt als ze ‘in Christus’ zijn.

Wilkin van de Kamp maakt onderdeel uit van het leiderschapsteam van de Duits-Nederlandse Euregio Christengemeente. Hij is schrijver van verschillende boeken, oprichter van ‘Vrij Zijn’ en houdt in binnen- en buitenland conferenties om christenen te  helpen hun vrijheid, identiteit en eenheid in Christus te ontvangen en  versterken.

Geheel gratis
Iedereen is op deze gratis conferentie van harte uitgenodigd. Ook koffie, thee en de lunch worden deelnemers gratis aangeboden. Mensen kunnen naast een heel weekend ook een enkele samenkomst bezoeken. Voor meer informatie en opgave kan gekeken worden op www.vrijzijn.net of www.betteld.nl

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid