Spring naar bijdragen
MysticNetherlands

Drum n bass

Aanbevolen berichten

Ik ben niet heel bekend met de precieze verschillen tussen muziekstijlen, en heb dit dus even moeten luisteren. Het begin was niet slecht, maar na een poosje werd de muziek wacht chaotisch en de stem zong rustig door. het luisterde me wel wat apart eigenlijk... Nog steeds niet verkeerd om naar te luisteren overigens.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites

Ik heb een periode best veel dnb geluisterd. Dit is mijn favoriet:

Ik ben ook naar redelijk wat dnb feestjes geweest en zo. Ook naar dubstepfeestjes, maar dat trok me toch veel minder dan dnb.

Ik luister het tegenwoordig bijna niet meer. Misschien ook maar beter ook, want dan hoef ik ook niet naar die feestjes. Daar stond ik altijd stil terwijl iedereen stond te dansen, maar ik ben echt een stijve hark als het om dansen gaat. :#

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites

In zijn algemeenheid.. van mij mag het harder, donkerder (soms chaotischer) en vooral zonder vrouwelijke zangeresjes. Voor de rest vind ik het dik prima, alleen vocalen hoeven niet van mij op die manier ;)

Wat ik aan Drum 'n Bass luister(de) zit in de hoek van Future Prophecies, Roni Size & Reprazent, Spor, Noisia, Cruel Culture (niet echt dnb) Venetian Snares (zo nu en dan)

Leuke set van Roni Size en DJ Krush

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites

×

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid