Spring naar bijdragen

Mission-Net "Work in progress"


Aanbevolen berichten

Rond de jaarwisseling vindt in Offenburg (Duitsland) de vijfdaagse conferentie van Mission-Net plaats. Mission-Net is een Europese beweging van jongeren die vorm willen geven aan een missionaire levensstijl door te getuigen van hun geloof en verantwoordelijk en sociaal betrokken te zijn in elk aspect van hun leven. De organisatie verwacht circa 2500 jongeren tussen de 16 en 30 jaar uit ruim veertig Europese landen. Zij zullen vanuit het thema ‘Work in Progress’ met elkaar nadenken over hoe zij hun christen-zijn in de praktijk van elke dag gestalte kunnen geven.

Diverse internationale sprekers geven onderwijs. Daarnaast zijn er tal van seminars over thema’s als ‘kerk in de 21e eeuw’, ‘geloof en kunst’, kinderwerk, leiderschap, cross-culturele betrokkenheid en evangelisatie anno nu. Op de zendingsmarkt is volop ruimte voor oriëntatie en kennismaking of netwerken met uiteenlopende organisaties.

Deelnemers van de vorige conferentie in 2011 hebben bijzondere herinneringen aan hun deelname. De kracht zit volgens een van de deelnemers niet in de grote zendingsgerichtheid, maar in de gerichtheid op Jezus, wat voor iedereen die daarvoor open is, niet zonder gevolgen blijft. Deelnemers worden aangemoedigd om betrokken te raken in christelijke netwerken, zowel lokaal als nationaal. Veel jongeren verlieten de Mission-Net conferentie met een compleet nieuw perspectief op hun plek in de maatschappij.

Aanmelding voor de conferentie in december kan via https://register.mission-net.org/. De kosten bedragen € 229,- per persoon (exclusief reiskosten). De conferentie start op zaterdag 28 december en duurt to donderdag 2 januari. Locatie: Messe Offenburg, Schutterwälder Straße 3, 77656 Offenburg, Duitsland . Aankomst: 28 december vóór 18.00 uur
Mission-Net wordt georganiseerd in opdracht van de European Evangelical Missionary Association (EEMA) en de European Evangelical Alliance (EEA). Belangstellenden kunnen voor meer informatie contact opnemen met National Motivator Hanneke Aartsma, e-mail: netherlands@mission-net.org.

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid