Spring naar bijdragen

Gospel Boulevard XXL & Pearl


Aanbevolen berichten

Het bekende Gospel Boulevard geeft een spetterend optreden samen met Pearl Jozefzoon (bekend van The Voice of Holland).

Gospel Boulevard staat al sinds de oprichting onder de bezielende leiding van dirigent André Bijleveld. André is landelijk bekend geworden als jurylid van het populaire korenslag. Het koor zelf is al meer dan 10 jaar hét blackgospelkoor van Nederland en is regelmatig te gast in verschillende theatershows en TV opnames. De onvervalste blackgospelsound zorgt gegarandeerd voor kippenvelmomenten tijdens de ballads, en voor een onontkoombare energie bij het up-tempo repertoire. De unieke XXL bezetting bestaat naast de vaste begeleidende band tevens uit een swingende ritmesessie en een complete blazerssectie.

Pearl Jozefzoons muzikale roots liggen in het zingen in een band van de kerk en een gospelkoor. Haar grote voorbeelden op zanggebied waren Whitney Houston en Mariah Carey: "Die twee waren mijn focus, zo wilde ik ook zingen." Dat Pearl inderdaad over een prachtige stem beschikt heeft het grote publiek kunnen ontdekken tijdens haar deelname aan het eerste seizoen van The Voice Of Holland. Haar muzikale bijdrage aan deze avond maakt het tot een maximale concertervaring waar je als toeschouwer niet omheen kunt!

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid