Spring naar bijdragen

Marriage Cours - Turn The Tide


Aanbevolen berichten

(Pre)Marriage Course Nederland grijpt De Valentijnsweek weer aan om te laten zien dat investeren in je relatie spannend, eenvoudig en verdiepend!

Het thema van dit jaar is: Turn the Tide; iedere relatie bestaat uit Eb & Vloed. Jij zelf hebt de mogelijkheid om het tij te blijven keren.  Twee producten staan dan ook helemaal in het teken van dit thema! Lees hieronder meer en meld je aan!

In een levenslange relatie moet je jezelf op kunnen offeren, goed kunnen communiceren, tijd willen investeren in elkaar, de ander verzorgen en ondersteunen en verantwoordelijkheid nemen. We willen als Marriage Course partners helpen in deze uitdaging. We gaan deze doelen bereiken door deelnemers uit te nodigen, te motiveren, hier-en-nu-ervaringen te bieden, in aanraking te brengen met real-life cases, uit te dagen en plezier te geven door humor, qualitytime en spel. Dit doen we onder andere door met Valentijn twee activiteiten aan te bieden. Wat willen wij bereiken met deze pakketten?

  • Mensen uitnodigen en uitdagen bezig te zijn met hun relatie
  • Informatie geven rondom de trends en huidige ontwikkeling in relaties
  • Concrete hulpmiddelen bieden om de relatie te versterken
  • Een ontspannen sfeer creëren rondom dit thema

 
Mini Magazine | Eb en Vloed
Dit Magazine is op 10 januari uitgekomen. Het staat bol van mooie columns, recepten en verhalen en is direct toepasbaar als avondvullend Huiskamer-pakket: nodig je vrienden uit en ga aan de slag met de opdrachten op een laagdrempelige manier en leer van elkaar hoe je elkaars kracht kan zien en waar nodig issues in je relatie het hoofd kan bieden.  Niet alleen voor stellen toepasbaar maar ook voor singles!
Vanaf 11 januari te bestellen voor maar € 1,95 per stuk.
 
Relatie Symposium | Turn the Tide | 13 februari
Met dit Symposium wil (Pre) Marriage Course Nederland bewustzijn creëren en handvatten geven hoe we het tij kunnen keren op het gebied van relaties in onze kerken, in de maatschappij, en niet te vergeten, bij onszelf. Diverse sprekers vanuit de politiek, maatschappelijke organisaties, de kerkelijke context hebben belangeloos toegezegd om een bijdrage te leveren aan een inspirerende avond; aangevuld met muziek van Sharon Kips en cabaret van TimZingt. Ondertussen geniet men van een overheerlijk 3-gangenbuffet in de verrassende locatie van Congrescentrum Hotel Belmont in Ede (Lunteren); dit alles voor slechts € 37,50 per persoon.
(Hotel Belmont biedt daarnaast een High Coffee arrangement of overnachting aan!)
 
Alle informatie over deze activiteiten vindt u op: www.marriagecourse.nl
Aanmelden voor het Symposium kan via: www.marriagecourse.nl/symposium
Het Mini Magazine Eb & Vloed is te bestellen via: http://alphabookshop.izb-ark.nl
Vragen of meer weten over Marriage Course Nederland? Stuur een email naar Minella van Bergeijk, de Landelijk Coördinator: minella@marriagecourse.nl of bel: 0343-745070/06 24881228

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid