Spring naar bijdragen

Jason Upton


Aanbevolen berichten

Soul Survivor heeft Jason Upton en band uitgenodigd om naar Nederland te komen. Gave concerten altijd met grote impact, prachtige verhalen en mooie muziek.

Jason Upton
Jason is een bijzondere aanbiddingsleider. Wanneer hij aanbidt of vertelt over aanbidding wordt het al snel duidelijk dat aanbidding meer is dan het zingen van liederen of een activiteit die plaatsvindt in een samenkomst. Keer op keer weet Jason te inspireren met zijn bediening, inhoud en muziek. Hij prikkelt jong en oud met zijn diepgaande boodschap en improvisatievermogen.

Soul Survivor
Deze manier van aanbidden sluit dicht aan bij het hart van Soul Survivor. Het is niet de eerste keer dat Jason en Soul Survivor samen een event organiseren in Nederland. In de afgelopen jaren heeft Soul Survivor een goede band opgebouwd met Jason en al een aantal succesvolle tours met hem beleefd. Deze avonden zijn voor alle leeftijden waarin centraal staat dat we samen God ontmoeten. En ons vertrouwen in Hem verder verdiepen.

Trust in You
Het thema van deze Music & Stories tour is 'TRUST IN YOU'. Met zekerheid mogen we God aanspreken als Vader, omdat Hij te vertrouwen is. Tegelijkertijd spreekt de vader zijn vertrouwen uit naar zijn kinderen. Geïnspireerd door het verhaal van de verloren zoon, waarbij beide zonen zoekend zijn naar waarheid en leven en dan de vader die zijn vertrouwen geeft aan beide zonen. Dit verhaal kan ook vertaald worden naar twee generaties die elkaar vertrouwen geven. Mensen die zich ontwikkelen tot vaders en moeders voor een jongere generatie. Met die visie en dat verlangen gaat Soul Survivor samen met Jason het land in.

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid