Spring naar bijdragen

Vecht Gospel Festival


Aanbevolen berichten

Jaarlijks festival in Overijssel, met dit jaar optredens van 22 gospelkoren en bands, waaronder Trinity en Pearl Jozefzoon.

Het wordt alweer de vierde editie; het Vecht Gospel Festival vindt op zaterdag 1 maart 2014 opnieuw plaats. Ditmaal wordt wegens de verbouwing van de gangbare locatie in Dalfsen, uitgeweken naar De Carrousel in Ommen. Het programma belooft opnieuw een spetterende mix van artiesten, koren en workshops te worden. Hoofdacts van de komende editie worden Pearl Jozefzoon en Trinity.

De afgelopen jaren is het Vecht Gospel Festival uitgegroeid tot een toonaangevend festival in christelijk Nederland en bracht ze internationale artiesten als Salvador en LZ7 op het podium, samen met nieuw talent als Janine Beens en Half A Mile. De opzet van het evenement is dan ook uniek. Een reeks aan artiesten en bands mag gedurende de dag optreden, en ook koren uit het hele land laten zich horen. Komend jaar zijn er ook deelnemers uit België. Het festival wordt '€šs avonds afgesloten met een spetterend concert met optredens van Pearl Jozefzoon en Trinity.

De zangeres Pearl Jozefzoon met de fenomenale stem was al eens finaliste bij het populaire tv-programma 'The Voice Of Holland' en is een graag gehoorde gaste op evenementen als de EO Jongerendag en Symphony Of Life. In februari van dit jaar presenteerde ze haar debuutalbum 'The Time Is Now'.

Ook Trinity is in Gospel Nederland geen onbekende. Ze kenmerken zich door een sterke en aanstekelijke live performance. De band ontstond in 2004 en groeide al snel uit tot een band van formaat. Zo stonden ze in het voorprogramma van NewWorldSon, Sons of Korah en speelden ze o.a. op het Xnoizz Flevo Festival en de EO jongerendag.

Een jury reikt net als in voorgaande edities de Vecht Gospel Award uit in de verschillende categorieën. Deze aanmoedigingsprijs is een mooie stimulans gebleken voor de eerdere winnaars.

Het Vecht Gospel Festival heeft in haar bestaan sowieso zorg besteed aan verdieping en aanmoediging van talent door tijdens iedere editie een serie workshops te bieden. Naast het muzikale programma is er ook nog een informatiemarkt, kinderplein met theatervoorstellingen van Operation Rescue (kinderen tot 12 jaar gratis onder begeleiding van een volwassene), bijbelstudies en een grote sing-in. Kortom een gezellige dag uit voor het hele gezin.

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid