Spring naar bijdragen

Rocklife: nieuw online magazine


Aanbevolen berichten

Er is een nieuw online magazine voor rock- en metalliefhebbers: RockLife. Dit Nederlandstalige magazine zal zich alleen richten op de christelijke hard music scene (voorheen bekend als de white metal scene). Ze zullen alle stijlen bespreken, van rock tot black metal.

De kracht van het online magazine zit in de visie van de oprichters en hun geloofsovertuiging. Ze willen meer mensen kennis laten maken met christelijke rock- en metalmuziek en daarmee niet alleen laten zien dat christenen ook goed zijn in het maken van hard music, maar ook getuigen van de wonderen die gebeuren in God's naam.

Dat God aan het werk is in de rock- en metalscene zijn de oprichters van RockLife het roerend over eens. Elke metalhead kan zich nog wel herinneren dat Brian “Head†Welch uit Korn stapte omdat hij christen was geworden. De makers van RockLife zijn ook benieuwd wat voor aardverschuiving de bekering van Pete Sandoval (ex. drummer van Morbid Angel en één van de grondleggers van de death metal scene) teweeg zal brengen. RockLife is in elk geval ervan overtuigd dat er mooie, wonderlijke dingen staan te gebeuren in 2014.

www.rocklife.nl

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid