Spring naar bijdragen

Aanmeldingen Opwekking stromen binnen


Aanbevolen berichten

Op vrijdag 31 januari om 12 uur ging de registratie voor de pinksterconferentie Opwekking 2014 van start. Al binnen enkele seconden stroomden de aanmeldingen van individuele kampeerders en grote groepen binnen. Inmiddels staat de teller al op ruim 6.000 kampeerders, die van 6 t/m 9 juni naar de polder trekken om het pinksterfeest met duizenden andere christenen te vieren. 

Vier dagen lang kamperen zo’n 20.000 bezoekers samen op het grote evenemententerrein van Walibi Holland. Het is een bonte verzameling caravans, tenten en andere kampeermiddelen die straks de velden vult. Christenen uit het hele land - en daarbuiten - komen naar de conferentie om elkaar te ontmoeten, versterkt te worden in hun geloof, en samen te vieren dat God goed is. Gezinnen met kinderen, alleenstaanden, jeugdgroepen, gemeentes; iedereen is welkom om deze vier dagen mee te beleven. Natuurlijk is het ook mogelijk om de conferentie als daggast voor een of meer dagen te bezoeken.

Tijdens de conferentie is er voor jong en oud een afwisselend programma samengesteld. Voorvolwassenen staat het thema ‘Woord en Geest’ centraal dat o.a. door David de Vos, Otto de Bruijne, David Pawson en Jurjen ten Brink wordt uitgewerkt. Ook bij de kinderen, tieners en jongeren wordt het programma vanuit diverse thema’s vormgegeven, toegesneden op de betreffende leeftijdscategorie.

Traditiegetrouw wordt er tijdens de conferentie veel gezongen. Ieder jaar rond Pinksteren verschijnen de nieuwe Opwekkingsliederen voor volwassenen, jongeren en tieners, en die komen deze vier dagen dan ook uitgebreid aan bod. Voor veel bezoekers is de Sing-in in de openlucht op zondagmiddag het hoogtepunt van de conferentie. Naast de vaste programma’s zijn er tal van andere activiteiten om elkaar in ongedwongen sfeer te ontmoeten, kennis te maken met zendingsorganisaties, rond te snuffelen in de grote boeken- en muziektent en te genieten van een hapje of drankje.

Meer informatie over de conferentie is te vinden op www.opwekking.nl. Wie zich direct wil aanmelden voor het kamperen, kan daar ook terecht voor online registratie. Tot 1 april geldt een voordelig tarief.

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid