Spring naar bijdragen

Youth for Christ trapt af met 'KOOOL' campagne


Aanbevolen berichten

Youth for Christ trapt in juni af met de gloednieuwe ‘koool!!!’ WK-campagne. Door de verkoop van een speciaal ontworpen WK-shirt krijgen meer jongeren in Nederland de kans om te groeien als kool. Nu de overheidssteun voor jongerenwerk steeds meer afneemt, is dit belangrijker dan ooit. Het shirt is te bestellen via kooolwkshirt.nl en volop verkrijgbaar tijdens de Opwekkingsconferentie.

WK-shirt

Door de ‘koool!!!’ campagne kan Youth for Christ dichterbij jongeren komen. Ongeacht de omstandigheden, gelooft Youth for Christ dat iedere jongere zijn/haar plek in de samenleving verdient. Iedere bijdrage hieraan, speciaal voor jongeren in de marge van de maatschappij, is een overwinning. Door de verkoop van de WK-shirts helpt Youth for Christ deze kwetsbare groep groeien. De koper mag zelf de prijs van het T-shirt bepalen, met een minimumbedrag van €5.

Bestellen

Op de voorkant van het T-shirt staat de slogan ‘koool!!!’ en op de achterkant het cijfer 14. De shirts zijn beschikbaar in de maten XS t/m XXL en te bestellen in een mannen- of vrouwenvariant. De opbrengst van dit oranje gadget gaat naar de verschillende projecten van Youth for Christ.

Powered bij Youth for Christ

Youth for Christ komt dichterbij jongeren en is actief op school, op straat en in de kerk. Gedreven door Gods liefde zoeken zij jongeren op, helpen hen groeien en bieden hen hoop.

6cf9c18e-ac4d-44bd-8816-6023eb23f4d5.jpg

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid