Spring naar bijdragen
Michiel

Buddy Greene en Country Trail Band

Aanbevolen berichten

Buddy Greene, één van de favoriete artiesten bij de Gaither Homecomings en een meester op de mondharmonica, gaf toen diverse optredens met de Nederlandse Country Trail Band onder leiding van Wim Pols. De reacties waren hartverwarmend en dus keert Buddy Greene terug om opnieuw met de groep concerten te geven; ditmaal in augustus in Alphen aan de Rijn en Harderwijk.

Eigenlijk dekt alleen de term ‘country’ niet de lading bij de komende concerten. Want Buddy Greene heeft in zijn lange loopbaan laten horen, ook southern gospel, traditionele hymns en folk muziek onder de knie te hebben. Eén van de bekendste liederen die Greene samen met een andere Gaither favoriet, Mark Lowry, heeft geschreven, is ‘Mary Did You Know’. Welke stijl hij ook speelt; sfeer is gegarandeerd! Dat komt allemaal samen met Buddy’s grote talent om verhalen tot leven te laten komen in en rondom deze muziek.

Met de medewerking van de Country Trail Band zijn de avonden des te specialer. Deze Nederlandse formatie heeft onder leiding van Wim Pols al bijna 30 jaar bijgedragen aan de ontwikkeling van country muziek in Nederland. Ze tourde in die jaren samen met nationale en internationale artiesten en bracht maar liefst 17 cds uit, met als recent werk ‘A Thing Called Love’ waarop zij nummers van Johnny Cash speelt.

De opbrengst van haar uitgebrachte albums en video’s gebruikt de Country Trail Band voor de sponsoring van verzorgings- en evangelisatiewerk in ontwikkelingslanden. Een avond met de Country Trail Band heeft zo langer effect dan u denkt!

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites

×

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid