Spring naar bijdragen
Michiel

SummerFlavor Hemelsbreed

Aanbevolen berichten

Deze zomer zal het nieuw christelijk evenement ‘Summer Flavor Hemelsbreed’van start gaan op Landgoed Hoekelem in Ede. In het weekend van 23 & 24 augustus 2014 biedt dit evenement muziek, inspirerende sprekers en kleinkunst. Met dit initiatief wordt er iets nieuws geboden voor de bezoekers van christelijke zomerfestivals.

SummerFlavor is het nieuwe christelijke zomerfestival waar iedereen welkom is! Ondanks de kleinschalige opzet belooft het een gevarieerd festival te worden.

Op het hoofdpodium wordt een grote diversiteit aan muziek aangeboden, van hip-hop tot metal, van worship tot pop en rock. Er wordt nog volop gewerkt aan de line-up. Via Facebook, Twitter en de website summerflavor.nl houden we je op de hoogte van het totale programma.

Vanwege de brede doelgroep wordt er ook rekening gehouden met kinderen, die zullen zich niet hoeven te vervelen op o.a. het springkussen. In een programma van 24 uur kan een kampeerterrein niet ontbreken, op die manier hoeven de bezoekers niets van het programma te missen.

Hemelsbreed

Rechtstreeks. Zonder omwegen. Ieder vanuit zijn eigen plek.

Op zoek, in conclaaf en in afwachting van een God die Liefde is. Een breed festival. Zonder hokjes of vakjes. Een festival voor iedereen die geïnteresseerd is in het christelijk geloof.
Op zondag is er eenafsluitende samenkomst, die voor iedereen gratis toegankelijk is. Kortom: een festival vol diversiteit en ruimte voor ontmoeting, verdiepingen inspiratie.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites

×

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid