Spring naar bijdragen

Chrome tapbladen afsluiten is het nummer van het beest zien


Aanbevolen berichten

  • Antwoorden 60
  • Created
  • Laatste antwoord

Top Posters In This Topic

Een paar maand geleden ben ik overgestapt van OSX naar Windows 8.1 en van iOS naar Android. En op beide nieuwe apparaten staat dit Chrome logo inderdaad. Ik gebruik op beide apperaten ook deze browser. En nu je het zegt, de laatste tijd raak ik steeds verder verwijderd van God en voe mij veel meer aangetrokken tot het kwade. Kan je hier iets dieper op ingaan Yott?

Link naar bericht
Deel via andere websites
Ik zag gisteren iemand op facebook met 666 vrienden. Ik heb haar direct verwijderd want met zulke satanisten wil ik niets van doen hebben.

Ik ben net even als een bezetene door mijn boekenkast heengegaan en heb uit alle boeken bladzijde 666 gescheurd (gelukkig heb ik niet zoveel dikke boeken). Inmiddels heb ik de kwaadaardige bladzijden al verbrand in de achtertuin.

Link naar bericht
Deel via andere websites
Wat ik n keer heb gehad (geen grap!) is dat ik n keer "Number of the Beast" van Iron Maiden draaide op n cassettebandje, en de tape eindigde precies na één van de zinne van het refrein ("six, six six, the number of the beast") en toen de tape stopte stond de teller precies op, jawel, 666.
Dat kan geen toeval zijn.
Link naar bericht
Deel via andere websites
  • 3 weeks later...

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid