Spring naar bijdragen
Redactie

Interteen 10 jaar

Aanbevolen berichten

Zaterdag 11 oktober viert jongerenorganisatie InterTeen haar tienjarig bestaan met een feestelijke, verdiepende en sportieve jubileumdag in het Honigcomplex te Nijmegen. De dag is niet alleen bedoeld voor jongeren; ook ouders en anderen die InterTeen een warm hart toedragen zijn welkom om het feest mee te vieren. Eenheid, ontmoeting, beweging en interactie staan deze dag centraal.

Het middagprogramma bestaat o.a. uit een talkshow waarin verschillende tafelgasten met elkaar in gesprek gaan over thema’s als eenheid en de relevante kerk. In de InterTeen Expo worden allerlei creaties geveild die in de afgelopen jaren gemaakt werden door jongeren van InterTeen. Ook is er een indoor beachvolley toernooi bij de Beachfabriek en kan er gesprongen worden bij Bounz.

’s Avonds is er een InterTeen Night met Whatthefaith, een van de bands van InterTeen en Ruben Allen uit het kernteam van de jongerenorganisatie zal een inspirerende toespraak houden. De avond wordt gehouden in de zaal van Brebl en zal ook live uitgezonden worden op www.interteen.nl. De jubileumdag wordt afgesloten met een afterparty, waarbij de InterTeen DJ’s zorgen voor dansbare muziek.

De jubileumdag is gratis voor iedereen toegankelijk, aanmelden is voor het middagprogramma wel vereist. Dit kan op www.interteen.nl/jubileumdag.

Over InterTeen
InterTeen is een christelijke jongerenbeweging die met events, projecten en teams, jongeren ruimte wil geven om hun geloof positief uit te leven. Met het motto ‘Be part of it’ wil InterTeen jongeren uitnodigen om deel te worden van de beweging.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites

×

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid