Spring naar bijdragen

Aanbevolen berichten

EU%20tower%20babel%202.jpg

Dat meen je niet? :|

Ik kan hem ook negens op een officiële site van de EU ( wel op allerlei eindtijd sites) vinden, maar dat ligt misschien aan mij.

Maakt niet uit, ik weet al genoeg.

Wat ik altijd al dacht, in de politiek zit alleen maar de elite dat de elite dient. De gewone man vist altijd achter het net, terwijl de armen steeds armer worden. Als de EU een succes zou zijn, hadden we dat al wel moeten merken.

Link naar bericht
Deel via andere websites
  • Antwoorden 289
  • Created
  • Laatste antwoord

Top Posters In This Topic

En je bent nu arm? Je hebt geen onderwijs genoten en niet de kansen gehad?

Dat er verschillende klassen zijn, dat klopt maar het is aan jezelf om daar doorheen te breken.

De EU is een succes en wij zijn een van de meest welvarende landen op deze wereld en de gewone man heeft het nog nooit zo welvarend gehad.

Link naar bericht
Deel via andere websites
Dat een deel van het VK daar anders over denkt is duidelijk. Daar gaat dit topic ook over. De noodzakelijk van deze herhaling ontgaat me dan ook volledig.

Interessanter is om te kijken wat het uiteindelijk gaat betekenen en dan zien we dat het iig op de korte termijn van de komend 10 jaar wel eens heel nadelig kan zijn en een uiteenvallen van het VK kan betekenen.

Je zei het zelf al dat het via links of rechts om het niet wat is, met of zonder EU is het ook een mislukking.

De Verlosser van een leeggezogen ontzielde maatschappij zullen ze wel zoeken en niet vinden.

Maar praktisch gezien denk ik dat het niet zo ver komt dat het Verenigd Koninkrijk uit één valt.

Na de eerste emoties overheerst het verstand en komt men met de betere opties.

Werelds gezien...

Maar al die opties zijn nooit werkelijk christelijk in een maatschappij dat Jezus buiten de deur heeft gezet en zelf zijn rijk bouwt.

Zo is dat. :|:D

Als de private profetieen van katholieke geestelijken door de eeuwen heen uitkomen (en daar zijn er al aardig wat van uitgekomen, ook de aanslagen in Parijs zijn vermeld), dan valt trouwens heel Europa. Met dank aan de EU die de islam binnenhaalde en haar eigen bevolking berooft en alle verworvenheden, zoals goede zorg, afbreekt. En dan zal Rusland (in sommige profetieen samen met de VS) de rotzooi moeten komen opruimen en IS moeten gaan tegenhouden op Europees grondgebied, omdat ze anders ook Rusland in gevaar brengen. De vorige keer was het Polen die het Avondland redde van islamitische overheersing. Dan zou het nu Rusland zijn, en dan helaas achteraf. WWII revisited, en ook weer van binnenuit.

Link naar bericht
Deel via andere websites

Voor wie interesse heeft in economische blasfemie en het ophitsen van de bevolking, amper geloofwaardig maar toch blijken velen blind geloof te hechten aan dergelijke berichtgeving.

Alan Greenspan, 90 inmiddels, gaf afgelopen vrijdag een interview aan CNBC en daar kunnen we weer een aantal zeer interessante opmerkingen uit distilleren. Over de Brexit was hij duidelijk: “we zitten vroeg in een crisis die nog een hele tijd te gaan heeft.†De toon is gezet. “Dit is de ergste periode die ik me kan herinneren. Dit is met niets vergelijkbaar, zelfs niet de crash van 1987 toen de Dow 23% verloor.†De EU omschrijft hij dan weer als een “kwetsbaar instituutâ€, en dan vooral door de aanwezigheid van Griekenland. “Haal de Grieken eruit. Ze zijn een blok aan het beenâ€, aldus de voormalig Fed-voorzitter. Als hij echter inzoomt op de crisis zelf, dan gaat het niet zozeer om economie of migratie maar wel om de sociale zekerheid. De bevolking wordt ouder, steeds meer mensen hebben recht op pensioen en gezondheidszorg maar de groei is onvoldoende om deze voorzieningen te financieren.

http://beurs.com/2016/06/30/is-ergste-p ... pan/119220

Er wordt met geen woord gerept over de economisch verantwoorde alternatieven alsof de bevolking er helemaal niet toe doet, het is mensonterend en een democratie onwaardig. Maar hoeveel mensen weten dit?

Link naar bericht
Deel via andere websites

De EU is een succes en wij zijn een van de meest welvarende landen op deze wereld en de gewone man heeft het nog nooit zo welvarend gehad.

Maar je weet toch, rupsje nooit genoeg. ;)

Ik klaag niet over mijn inkomen, maar ik ben niet blind.

De wereld waarin we leven is Babylon dat door de duivel geregeerd wordt.

En het is de babylonische kerk dat blind is voor haar werken en meer op het geld, dan op Jezus vertrouwd.

Jullie verlekkeren je aan de rijkdommen van de EU en zien voorbij aan de mensen die noodgedwongen naar de voedselbank moeten, de geestelijke leegheid van de EU, het afschaffen van het woord "God"in de Europese grondwet tot aan de armoede in de derdewereld toe, die bewust door de westerse wereld in stand gehouden wordt. Terwijl wij hier bezig te zijn met een project arme Rwandesen bij te staan, genieten jullie van deze aardse goederen wat door mot en roest verteerd wordt en negeren alle symboliek die de EU gebruikt, waaruit blijkt dat satan hier zelf achter de knoppen zit, omdat jullie verblind zijn. Ik kan het niet anders zeggen. De kredietcrisis was er een voorteken van, dat Babylon zal vallen en dat werd door de dominee bij ons ook gewoon zo gezegd in de preek, toen we in de crisis zaten. Radar voorspelde overigens al de volgende crisis. Het is een kwestie van tijd.

op school leerde ik vroeger al, dat de markt op een dag verzadigd zal zijn.

Link naar bericht
Deel via andere websites

Dat vertellen ze ons in het nieuws niet!!

Dit moet iedereen weten, dan wil straks 99 procent van Nederland uit de EU! :@

De meeste mensen geloven klaarblijkelijk liever in Eurocraten :+:| .

De motie van Omtzigt heeft het niet gehaald:

http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/20 ... akken.html

Die mensen slapen nog. Ze worden vanzelf in een in donderend Europa wakker.

Maar ja, in de einde der tijden is er een groot gebrek aan kennis :|

Link naar bericht
Deel via andere websites
En je bent nu arm? Je hebt geen onderwijs genoten en niet de kansen gehad?

Dat er verschillende klassen zijn, dat klopt maar het is aan jezelf om daar doorheen te breken.

De EU is een succes en wij zijn een van de meest welvarende landen op deze wereld en de gewone man heeft het nog nooit zo welvarend gehad.

Hoor je mij over mijzelf klagen?

Maar inhoudelijk reageren zit er bij jou niet in.

Je vraagt wat wij van de EU vinden en accepteert kennelijk niet dat er mensen zijn die er totaal niet in geloven.

Zoals je kunt lezen, krijgen we later geen pensioen.

Niet dat ik me daar druk om maak, want in het systeem waarin we leven zijn alle middelen voor me om naar vast werk te leiden weg bezuinigd en daarom doe ik er nu jaren over om dat te krijgen. De pensioengat is dan al meer dan 6 jaar en wat er vervolgens opgebouwd wordt, moeten we nog delen met de andere Europianen ook,zoals je kon lezen. Maar tegen die tijd komt Jezus terug, als ik de profetieën mag geloven. Dan ben ik hier mooi op tijd weg, samen met alle rechtvaardigen van de wereld die schoon gewassen zijn in het bloed van Jezus en geen deel hebben aan de ontuchtpraktijken van Babylon. Ondertussen zien we hier dat in dat schitterende EU voor je, we nu 320 euro moeten betalen om zorg te ontvangen, als eigen bijdrage. Hoe moet ik dat doen? Ik heb geen eens spaargeld! :|:@

De afgelopen jaren ook niet meer gehad! Zelfs nog niet voor ons huwelijk, wat we gratis in onze kerk moeten doen :(

Gebrek aan geld was de reden dat we gingen samenwonen en gebrek aan geld is de reden dat we gratis gaan huwen. Maar wij klagen niet, want God voorziet en de EU vertrouwen wij niet met hun leugens en de plannen waarbij de rijken steeds rijker worden over de ruggen van de lagere klasse.

Vaste banen bestaan er steeds minder. Mensen werken onder zorgen in een uitzendsysteem, waarbij hun bazen zichzelf verrijken en de arbeiders voor zo min mogelijk geld inzetten en meestal zijn dat ook nog eens polen in het werk, waar de laagste klasse het van moest hebben.

Zelfs de bouwvakker is "of" uitzendkracht "of" ZZPer tegen te laag uurtarief, waarvoor hij zich niet kan bij verzekeren of zijn pensioen kan betalen. Die trouwens tot zijn 67ste moet doorwerken, wat die lichamelijk niet trekken kan. :B Een maatschappij waarin 3/4 van de 60 plussers overigens al werkloos bij huis zit door o.a. leeftijdsdiscriminatie :B (mijn vader de bouwvakker als uitzendkracht overigens niet hoor, wonder boven wonder, na 3 jaar werkloos thuis zitten :B ). In deze maatschappij mogen dementerende ouderen langer thuis wonen, met allerlei levensgevaarlijke thuissituaties van dien!! :B Medicijnen worden niet geleverd bij de apotheken, omdat de medicijnenindustrie een spelletje met de overheid aan het spelen is, om de beste geldsommen er voor uit de staatskas te rekken. :B

Jij behoort duidelijk tot de middenklasse met een vast contract die geen oog heeft voor de problemen waar de maatschappelijke klasse onder jou in aan het verstrikken is en ook niet ziet dat dit systeem er de oorzaak van is dat er een derde wereld bestaat :B . Fort Europa is rijk, over de ruggen van de tweede en derde wereldlanden :B . De rijken over de ruggen van de lagere klasse. :B

Wordt wakker! Openbaring laat ons zien, dat Babylon is gevallen! De grote stad! :(

Daar kom je nog wel achter, hoe demonisch de Mammon van aard is in Europa :@

Nog even sluimeren, nog even slapen.. maak me niet wakker.. ik lig zo lekker in de zomerzon :|

Link naar bericht
Deel via andere websites

Och wat moet het met een land, waarin de VVD als God ons compleet uitkleedt en uitkamt!

Na Balkenellende een Rotte president, iets beters is er niet wat dit land ons toekent.

Maar wij vertrouwen op de God van Psalm 34, waarvan David zegt:

"vele zijn de tegenslagen van de rechtvaardigen, maar uit die alle redt hen de Heere!"

Maranatha! :)

Link naar bericht
Deel via andere websites
En je bent nu arm? Je hebt geen onderwijs genoten en niet de kansen gehad?

Dat er verschillende klassen zijn, dat klopt maar het is aan jezelf om daar doorheen te breken.

De EU is een succes en wij zijn een van de meest welvarende landen op deze wereld en de gewone man heeft het nog nooit zo welvarend gehad.

Hoor je mij over mijzelf klagen?

Ik hoor hele tirades over babylon, gebrek aan God in de grondwet enz enz.

Maar inhoudelijk reageren zit er bij jou niet in.

Dat is ook vrij moeilijk om dat oa jouw bijdragen volstrekt offtopic zijn.

Je vraagt wat wij van de EU vinden en accepteert kennelijk niet dat er mensen zijn die er totaal niet in geloven.

Ik heb nergens in dit topic gevraagd wat jij (of wie dan ook) van de EU vindt. Ik heb gevraagd wat jullie vinden van de Brexit. Dat er vervolgens een klaagzang uitbarst waar van alles en nog wat bijgesleept wordt is ongetwijfeld bevredigend voor een enkeling maar offtopic.

Overigens is de EU realiteit. Of je erin geloofd of niet maakt verder weinig uit. Een ieder kan zijn bedenkingen hebben natuurlijk maatr hou het wel even aluminium hoedje vrij. En daar slaag oa jij op dit moment niet echt, of beter gezegd echt niet in.

Zoals je kunt lezen, krijgen we later geen pensioen.

Als dat jouw conclusie nu al is kan jij niet lezen.

Maar met of zonder EU, de kans dat ik überhaupt zou kunnen leven van mijn pensioen achtte ik al niet groot. Vandaar dat ik ook een koophuis heb. De verkoop daarvan (of een van de volgende huizen) is mijn oudedagsvoorziening als het zover komt.

Dat enkele partijen (PvdA, VVD en D66 of) blindelings overdracht doen aan Brussel en vervolgens pas zich gaan afvragen wat ze nu gedaan hebben ligt verder puur aan de landelijke politiek en het gebrek aan ruggengraat dat kan je moeilijk Brussel kwalijk nemen.

Met delen heb ik overigens geen probleem. Ik gun de gehele EU dezelfde rijkdom, ook als ik daarvoor iets moet inleveren.

Niet dat ik me daar druk om maak, want in het systeem waarin we leven zijn alle middelen voor me om naar vast werk te leiden weg bezuinigd en daarom doe ik er nu jaren over om dat te krijgen.

Vervelend voor je, maar vrij weinig te maken met de EU.

De pensioengat is dan al meer dan 6 jaar en wat er vervolgens opgebouwd wordt, moeten we nog delen met de andere Europianen ook,zoals je kon lezen.

Vervelend voor je, maar ook dit kan je geheel bij Den Haag neer leggen.

Maar tegen die tijd komt Jezus terug, als ik de profetieën mag geloven. Dan ben ik hier mooi op tijd weg, samen met alle rechtvaardigen van de wereld die schoon gewassen zijn in het bloed van Jezus en geen deel hebben aan de ontuchtpraktijken van Babylon.

Ga er maar niet van uit dat Jezus wederkeert in ons leven. En zet al die eindtijd doompraatjes maar uit je hoofd, het is niet gezond voor je geestelijk leven en groei.

Ondertussen zien we hier dat in dat schitterende EU voor je, we nu 320 euro moeten betalen om zorg te ontvangen, als eigen bijdrage. Hoe moet ik dat doen? Ik heb geen eens spaargeld! :|:@

Heel vervelend voor je, maar wederom heeft Brussel hier niets mee te maken en kan je wederom gewoon naar Den Haag wijzen.

Overigens ben ik vrij EU sceptisch.

De afgelopen jaren ook niet meer gehad! Zelfs nog niet voor ons huwelijk, wat we gratis in onze kerk moeten doen :(

Wederom heel vervelend voor je, maar jouw persoonlijke situatie zal echt niet enkel door de EU komen.

Gebrek aan geld was de reden dat we gingen samenwonen en gebrek aan geld is de reden dat we gratis gaan huwen. Maar wij klagen niet, want God voorziet en de EU vertrouwen wij niet met hun leugens en de plannen waarbij de rijken steeds rijker worden over de ruggen van de lagere klasse.

Zo is het altijd gegaan met of zonder EU.

Voor iemand die niet klaagt kom je overigens erg klagerig over. ;)

Vaste banen bestaan er steeds minder. Mensen werken onder zorgen in een uitzendsysteem, waarbij hun bazen zichzelf verrijken en de arbeiders voor zo min mogelijk geld inzetten en meestal zijn dat ook nog eens polen in het werk, waar de laagste klasse het van moest hebben.

En wat is hieraan exact de schuld van de EU? En was dit zonder EU niet gebeurd?

Zelfs de bouwvakker is "of" uitzendkracht "of" ZZPer tegen te laag uurtarief, waarvoor hij zich niet kan bij verzekeren of zijn pensioen kan betalen. Die trouwens tot zijn 67ste moet doorwerken, wat die lichamelijk niet trekken kan. :B Een maatschappij waarin 3/4 van de 60 plussers overigens al werkloos bij huis zit door o.a.

En wat is hieraan exact de schuld van de EU? En was dit zonder EU niet gebeurd?

leeftijdsdiscriminatie :B (mijn vader de bouwvakker als uitzendkracht overigens niet hoor, wonder boven wonder, na 3 jaar werkloos thuis zitten :B ). In deze maatschappij mogen dementerende ouderen langer thuis wonen, met allerlei levensgevaarlijke thuissituaties van dien!! :B

En wat is hieraan exact de schuld van de EU? En was dit zonder EU niet gebeurd?

Medicijnen worden niet geleverd bij de apotheken, omdat de medicijnenindustrie een spelletje met de overheid aan het spelen is, om de beste geldsommen er voor uit de staatskas te rekken. :B

En wat is hieraan exact de schuld van de EU? En was dit zonder EU niet gebeurd?

Jij behoort duidelijk tot de middenklasse met een vast contract die geen oog heeft voor de problemen waar de maatschappelijke klasse onder jou in aan het verstrikken is en ook niet ziet dat dit systeem er de oorzaak van is dat er een derde wereld bestaat :B . Fort Europa is rijk, over de ruggen van de tweede en derde wereldlanden :B . De rijken over de ruggen van de lagere klasse. :B

Als het dan toch allemaal zo bagger is (wat overigens allemaal niet of slechts zijdelings met de EU te maken heeft), wat ga jij er aan doen?

En nee, ik heb niet te klagen. Ik heb idd een vast contract, in 2 maand gekregen. Ik heb daar wel heel veel voor moeten doen en grote risico's moeten nemen. Werkgevers nemen contact met mij op met de vraag of zij mij niet een aantrekkelijker bod kunnen doen. Dat is een luxe positie, maar wel een waar ik elke dag hard voor moet werken. Bij niemand komt het vanzelf aanwaaien. Je bent verantwoordelijk voor je eigen succes.

Wordt wakker! Openbaring laat ons zien, dat Babylon is gevallen! De grote stad! :(

Daar kom je nog wel achter, hoe demonisch de Mammon van aard is in Europa :@

Nog even sluimeren, nog even slapen.. maak me niet wakker.. ik lig zo lekker in de zomerzon :|

Goedbedoelde tip; Als ik jou was zou ik weer terug gaan naar de PKN en daar in rustig vaarwater geestelijk gevoed worden voor stabiliteit.

gelukkig, kunnen we dit jaar wel op vakantie. 5 dagen in het tukkerland, waar de rust nog bestaat :E

God zei geloofd.

Veel plezier. Ik hoop dat je wat tot rust komt.

Link naar bericht
Deel via andere websites

Zoals je kunt lezen, krijgen we later geen pensioen.

Ik begrijp je frustratie en je reageert vanuit je eigen situatie.

Deels heb je gelijk en deels ook niet.

ja, de rijken verrijken zich. Doen ze overigens altijd al.

Was het niet de schrijver Emile Zola die een poos geleden al schreef:

achter elk fortuin schuilt een misdaad.

Maar met het pensioen zie je het toch een beetje verkeerd. Allereerst is er natuurlijk wel pensioen, het is alleen minder.

Een pensioensysteem waarbij je 70% van je laatstverdiende loon krijgt, is gewoonweg niet meer te betalen. De inhaalpremies die dat vraagt zijn schokkend hoog. Ik merk het aan de betaalkant.

Maar tegen die tijd komt Jezus terug, als ik de profetieën mag geloven.

Welke profetie geeft aan dat het binnenkort gebeurt ?

Er zijn er al velen geweest die al het einde der tijden hebben voorspeld. Ze hebben 1 gezamenlijk kenmerk: ze zaten er nog altijd naast.

Dan ben ik hier mooi op tijd weg, samen met alle rechtvaardigen van de wereld die schoon gewassen zijn in het bloed van Jezus en geen deel hebben aan de ontuchtpraktijken van Babylon.

En je dan verkneukelen over degenen die achterblijven ??

Ondertussen zien we hier dat in dat schitterende EU voor je, we nu 320 euro moeten betalen om zorg te ontvangen, als eigen bijdrage.

Is geen EU maatregel.

De afgelopen jaren ook niet meer gehad! Zelfs nog niet voor ons huwelijk, wat we gratis in onze kerk moeten doen :(

Ik ben heel lang geleden getrouwd. Voor zeer weinig geld, want dat hadden we niet.

Verschil is dat wij er geen problemen mee hebben gehad. We wilden gewoon graag bij elkaar zijn, daar is geen groot feest of wat dan ook voor nodig.

Gebrek aan geld was de reden dat we gingen samenwonen en gebrek aan geld is de reden dat we gratis gaan huwen. Maar wij klagen niet,

Is dat zo ?

want God voorziet en de EU vertrouwen wij niet met hun leugens en de plannen waarbij de rijken steeds rijker worden over de ruggen van de lagere klasse.

Dan maar het christelijke Amerika ? Met voedselbonnen en alles. Daar is het echt niet beter.

Het probleem is niet de EU, maar de mentaliteit van mensen. Helaas ook van christelijke. Ik heb met christelijke mensen samengewerkt, en daar zitten ook rijken tussen die ten koste van de medemens rijk worden en er niet naar on kijken.

Met de zeer grote BMW naar de kerk.

Vaste banen bestaan er steeds minder.

Gevolg van de globalisering. Je moet concurreren met de hele wereld en als je het dan niet anders aanpakt, ben je nog veel meer banen kwijt, en dan definitief.

waarbij hun bazen zichzelf verrijken en de arbeiders voor zo min mogelijk geld inzetten en meestal zijn dat ook nog eens polen in het werk, waar de laagste klasse het van moest hebben.

En waar een te groot deel van de laagste klasse de neus voor ophaalt. Je vertelt een deel van de waarheid, niet de volledige.

Jij behoort duidelijk tot de middenklasse met een vast contract die geen oog heeft voor de problemen waar de maatschappelijke klasse onder jou

Zelf ben ik ZZP'er.

Fort Europa is rijk, over de ruggen van de tweede en derde wereldlanden :B . De rijken over de ruggen van de lagere klasse. :B

Moet je eens in India komen en kijken hoe de rijke klasse daar met de lagere klassen om gaat.

Doen we het hier toch nog even beter.

En ja, het westen is arrogant en overheersend. Eerst koloniaal, en nu als het even kan neo-koloniaal {economisch).

Daar kom je nog wel achter, hoe demonisch de Mammon van aard is in Europa :@

Het zijn gewoon menselijke beslissingen, daar komt geen Mammon of duivel aan te pas.

En daarnaast heeft Thorgrem wel gelijk.

Ik zou zeggen: wees blij dat je nu leeft en niet 100 of 300 jaar geleden. Dan had je het veel slechter gehad.

En natuurlijk wens ik je een mooie en rustgevende vakantie !!

Tel je zegeningen.

Link naar bericht
Deel via andere websites
De potjes van onze pensioenen waren in het verleden heel erg goed gevuld, wel voor 200%. Meer dan ruim genoeg om alle pensioenen uit te kunnen betalen en een hele flinke buffer in geval van nood. Toen besloot het kabinet, dat deze potjes wel erg aantrekkelijk waren en begonnen uit onze pensioenpot te graaien.
Maar dat is nog niet alles. Ijzeren Jetta Klijnsma heeft op 15 juni 2016 de nieuwe richtlijnen voor de EU pensioenen ontvangen, waarbij ons pensioengeld gedeeld moet gaan worden met de rest van Europa.

Dat vertellen ze ons in het nieuws niet!!

Dit moet iedereen weten, dan wil straks 99 procent van Nederland uit de EU! :@

Juist om reden van die 200% is de overheid "gaan graaien". Juist om reden van die 200% zijn er pensioenfondsen geweest die de werkgeversbijdrage (tijdelijk) op nul hebben gezet of zelfs geld aan werkgevers werd terugbetaald. Jammer dat die werkgevers door de financiële crisis daarna niet meer in staat waren om opeens aan hun gewone verplichtingen te voldoen. En de vakbewegingen hebben ervoor gezorgd dat de begunstigde extra uitkeringen kregen en ook aan die kant de premie verlaagd werd. Niet alleen de overheid graaide, iedereen graaide. Dus of je zo blij moet zijn met 200% dekkingsgraad...

En volgens mij gaat dat gedoe van Jetta Klijnsma, wat overigens niet de schoonheidsprijs gaat verdienen, niet over het overhevelen van ons pensioengeld naar de rest van Europa maar over richtlijnen waaraan pensioenfondsen zich moeten gaan houden, wat toch echt iets anders is. Voor een christelijk forum wordt hier wel veel aan stemmingmakerij gedaan, dezelfde soort stemmingmakerij die Jezus aan het kruis genageld heeft?

Link naar bericht
Deel via andere websites
Ik begrijp je frustratie en je reageert vanuit je eigen situatie. Deels heb je gelijk en deels ook niet. ja, de rijken verrijken zich. Doen ze overigens altijd al. Was het niet de schrijver Emile Zola die een poos geleden al schreef: achter elk fortuin schuilt een misdaad. Maar met het pensioen zie je het toch een beetje verkeerd. Allereerst is er natuurlijk wel pensioen, het is alleen minder. Een pensioensysteem waarbij je 70% van je laatstverdiende loon krijgt, is gewoonweg niet meer te betalen. De inhaalpremies die dat vraagt zijn schokkend hoog. Ik merk het aan de betaalkant. Welke profetie geeft aan dat het binnenkort gebeurt? Er zijn er al velen geweest die al het einde der tijden hebben voorspeld. Ze hebben 1 gezamenlijk kenmerk: ze zaten er nog altijd naast. En je dan verkneukelen over degenen die achterblijven?? Is geen EU maatregel. Ik ben heel lang geleden getrouwd. Voor zeer weinig geld, want dat hadden we niet. Verschil is dat wij er geen problemen mee hebben gehad. We wilden gewoon graag bij elkaar zijn, dar is geen groot feest of wat dan ook voor nodig. Is dat zo? Dan maar het christelijke Amerika ? Met voedselbonnen en alles. Daar is het echt niet beter. Het probleem is niet de EU, maar de mentaliteit van mensen. Helaas ook van christelijke. Ik heb met christelijke mensen samengewerkt, en daar zitten ook rijken tussen die ten koste van de medemens rijk worden en er niet naar on kijken. Met de zeer grote BMW naar de kerk. Gevolg van de globalisering. Je moet concurreren met de hele wereld en als je het dan niet anders aanpakt, ben je nog veel mer banen kwijt, end en definitief. En waar een te groot deel van de laagste klasse de neus voor ophaalt. Je vertelt een deel van de waarheid, niet de volledige. Zelf ben ik ZZP'er. Moet je eens in India komen en kijken hoe de rijke klasse daar met de lagere klassen om gaat. Doen we het hier toch nog even beter. En ja, het westen is arrogant en overheersend. Eerst koloniaal, en nu als het even kan neo-koloniaal {economisch). Het zijn gewoon menselijke beslissingen, daar komt geen Mammon of duivel aan te pas. En daarnaast heeft Thorgrem wel gelijk. Ik zou zeggen: wees blij dat je nu leeft en niet 100 of 300 jaar geleden. Dan had je het veel slechter gehad. En natuurlijk wens ik je een mooie en rustgevende vakantie !! Tel je zegeningen.

Vaak is het lastig om te moeten erkennen dat je heel die tijd voorgelogen bent, vooral door het feit dat je dan zelf - eerder onbewust daarvan - die leugen hebt verder gedragen. Het is een bijzonder proces dat best in alle ernst beschouwd kan worden, te voorbarige conclusies kunnen immers tot een averechts leiden, tegengesteld aan dat wat de talrijke sociale innovaties tot doel stellen. We zouden ons heel wat tijd kunnen besparen, louter een kwestie van aandacht en ontvankelijkheid.

Link naar bericht
Deel via andere websites

De EU is een succes en wij zijn een van de meest welvarende landen op deze wereld en de gewone man heeft het nog nooit zo welvarend gehad.

Maar je weet toch, rupsje nooit genoeg. ;)

Inderdaad, voor geld is Biedermann zelfs bereid mee te werken aan het overhevelen van alle macht aan een dictatuur die wetten maakt waar geen mens van weet wie het zijn en welke wetten (totdat ze voor een voldongen feit staan), waar ze met geen mogelijkheid invloed op kunnen uitoefenen. Maarja, de domkoppen lopen inderdaad om van de zelfverzekerdheid, vooral als ze denken dat het hen welvarend maakt. Tegelijkertijd zouden diezelfden vaak per se het koningshuis willen slopen voor een "goedkopere" republiek..... _O- Weet je wat nóg goedkoper is dan het Nederlands koningshuis inruilen voor een president? Één president voor heel Europa.

Strakjes is alles voor Bassie. Bassie mag de EU houden en het koningshuis doen vertrekken hoor. Wat Bassie wil. Meer EU, dat is Bassies antwoord.

Link naar bericht
Deel via andere websites
Als het dan toch allemaal zo bagger is (wat overigens allemaal niet of slechts zijdelings met de EU te maken heeft), wat ga jij er aan doen?

Wachten?

Maar wij vertrouwen op de God van Psalm 34, waarvan David zegt:

"vele zijn de tegenslagen van de rechtvaardigen, maar uit die alle redt hen de Heere!"

Maranatha!

Ik hoop dat die dagen in Tukkerland je goed zullen doen Gaitema!

Link naar bericht
Deel via andere websites
....Maar wij vertrouwen op de God van Psalm 34, waarvan David zegt:

"vele zijn de tegenslagen van de rechtvaardigen, maar uit die alle redt hen de Heere!"

Maranatha! :)

Heb je voorbeelden dat de Heere ooit daadwerkelijk gered heeft, dat het zeker was dat het zonder de Heere anders was afgelopen?

Link naar bericht
Deel via andere websites
En de volgende Brexit voorman gooit het bijltje erbij neer nu er leiderschap gevraagd wordt; http://frontpage.fok.nl/nieuws/740872/1 ... -neer.html

Alhoewel ik me voor kan stellen dat men het na twintig jaar politiek een keer welletjes vindt, vind ik dit wel een beetje raar, ben ik met je eens. Maar Farage blijft nog wel twee jaar in het Europees Parlement. http://www.metronieuws.nl/nieuws/binnen ... xit-leidde ; http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/20 ... _doei.html

Een artikel in het Financieel Dagblad stelt dat hij in 2020 eventueel weer zou meedingen naar "een zetel in het parlement" :?http://fd.nl/economie-politiek/1158734/ ... r-van-ukip\

Link naar bericht
Deel via andere websites
Heb je voorbeelden dat de Heere ooit daadwerkelijk gered heeft, dat het zeker was dat het zonder de Heere anders was afgelopen?

Binnen deze context wordt een verschil gemaakt tussen wat vrij aangeboden wordt en de ontvankelijkheid daarvoor. Hieronder een praktisch voorbeeld, het antwoord op je vraag lees je tussen de lijnen door. Het oordeel en/of conclusie kan iedereen voor zich wel maken, vandaag is de situatie niet veel anders.

(1) Keynes' bezoek aan het Witte Huis in 1934 om Roosevelt te bewegen meer tekort op te bouwen door uitgaven was een debacle.

(2) Een verbijsterde en overweldigde Roosevelt beklaagde zich bij minister voor Werkgelegenheid Francis Perkins met de woorden "Hij heeft hier een hele cijferbrij achtergelaten... hij is vast een wiskundige en niet een politiek econoom".

(3) Keynes, al even gefrustreerd door het verloop van de ontmoeting, vertelde minister Perkins later dat hij ervan uitgegaan was dat "... de President meer geletterd zou zijn, op economisch vlak".

http://nl.wikipedia.org/wiki/New_Deal_% ... _Staten%29

Link naar bericht
Deel via andere websites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid