Spring naar bijdragen

Donald Trump versus The New World Order


Aanbevolen berichten

  • Antwoorden 1,3k
  • Created
  • Laatste antwoord

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Opvallend dat je die journalist brutaliteit en onbeschoftheid verwijt, terwijl je tegelijk instemmend een filmpje post van een militair die nog veel brutaler en onbeschofter zijn toekomstige opperbeve

@Gaitema Misschien moet je het advies van je verloofde maar opvolgen en niet meer reageren, en met haar meehuilen als jullie voor de TV zitten en beelden zien van de vluchtelingen.  Je hebt namel

Militairen worden getraind en opgeroepen om namens de overheid onder meer oorlogsmissies uit te voeren. Ongeacht of zij het eens zijn met deze oorlogen, want daar gaan zij dan niet over. Als militair

Posted Images

7 uur geleden zei ZENODotus:

Ik raad Violist (en in feite vooral vrouwen) aan om eens in Brussel, of beter nog in de gemeente Molenbeek rond te lopen, en dan gaan we nog eens spreken. Da's namelijk vlakbij, je geraakt er zo met het openbaar vervoer.

Ik ben het grotendeels met je eens. Onze samenleving mag niet ontwricht worden door een te grote instroom. Vergeet echter niet dat ook latere generaties van gastarbeiders die wij destijds nodig hadden voor problemen zorgen. Aan hen hebben we zeker verplichtingen. Voor een te grote instroom blijven passende maatregelen noodzakelijk, onderscheid tussen economische vluchtelingen en vluchtelingen uit oorlogsgebieden. Dit kan echter allemaal zonder er religie bij te halen zoals enkele christenen hier met de hand in de bijbel zonder enig gevoel voor medeleven doen. 

Link naar bericht
Deel via andere websites
7 uur geleden zei Hitchens:

Even de bijdragen in dit topic van afgelopen dagen doorgelezen. Wat een hoop trieste bijdragen van Ineke en Dolce Vita zeg. Wat triest om te zien dat mensen, die zichzelf nota bene christen noemen, blijkbaar zo teleurgesteld zijn in het leven zijn dat ze zich zo verlagen tot racisme, xebofobie en pure haat. Zelden zulke domme en arrogante personen meegemaakt. Elke post bestaat uit of het demoniseren van moslims, het verspreiden van haat, racisme, het arrogant benaderen van medeforumgebruikers in combinatie met ongefundeerde eindtijdideeën en complottheorieën, ondersteund door vaak ultrarechtse bronnen en een selectief stapeltje bijbelteksten. Daarnaast gewoon simpelweg de feiten niet op een rijtje hebben. Dat zulke mensen uberhaubt een podium mogen hebben is eigenlijk onbegrijpelijk. 

Anyway. Ik zie dat Trump in zijn eerste weken al grote moeite heeft een team te formeren zonder interne verdeeldheid en ruzies te creëren. Er worden mensen de laan uit gestuurd vanwege persoonlijke vetes, racisten  en witte nationalisten aangesteld, hij heeft daarnaast moeten schikken in een rechtzaak wegens oplichting en in de tussentijd geen benul heeft wat er allemaal komt kijken bij een presidentschap en moet Obama hem bij het handje nemen. Dat belooft niet veel goeds, maar we zullen het nog even aanzien...

Ja, zelf weet ik ook niet meer wat het beste is voor de VS. Ik hoop vooral op de soms ook relativerende Trump.  Zo had hij het er over dat hij vooral die criminele immigranten wil aanpakken. Hij zei dat hij eerst Amerika veilig wil maken. Daarna pas (als een VS veilig is) gaat hij kijken naar wat te doen met al die immigranten die wel netjes meedoen en goede bijdragen leveren aan de samenleving. Laten we hopen dat hij ook milder wordt naar asielzoekers toe die het land nog in willen.

De deelnemers hier die zo hard reageren geloven vrees ik niet dat Jezus niet op de aarde kwam voor gezonde, maar zieke mensen. Dat Hij niet kwam om te oordelen, maar de verlorene te zoeken.

Link naar bericht
Deel via andere websites
16 uur geleden zei ineke-kitty:

EN een hele verantwoordelijkheid om een kind in de "vreze des Heren"  op te voeden. 

Is dit niet achterhaald? Je vertelt je kind wat jij gelooft, op school leert een kind over andere religies en als het volwassen is maakt het zijn eigen keus. Simpel toch? Ik ben er o.a. zwaar op tegen als een kind opgezadeld wordt met eindtijdcomplexen om maar iets te noemen wat ik hier steeds tegenkom.

Link naar bericht
Deel via andere websites
4 minuten geleden zei violist:

Is dit niet achterhaald? Je vertelt je kind wat jij gelooft, op school leert een kind over andere religies en als het volwassen is maakt het zijn eigen keus. Simpel toch?

Ik geloof dat het christendom vooral hier ten onder gegaan is door pure lauwheid onder de christenen. Het meeloopgedrag zonder werkelijk ergens voor gekozen te hebben. Dat is op een gegeven moment niet meer overdraagbaar. Dan is het inderdaad het onderwijs op de scholen dat overtuigender werkt. 

Link naar bericht
Deel via andere websites
17 uur geleden zei violist:

(forum citeert Violist, maar ik reageer even op de discussie)

Als ik open en eerlijk mag zeggen wat ik denk, en dat mag ik, dan is mijn denkbeeld als volgt:

Satan heeft een uitgestippeld plan om als god aanbeden te gaan worden in een maatschappij dat komt over de hele aarde.

Hij werkt dat plan uit in alle levensovertuigingen van de aarde

God heeft een plan om de wereld een paradijs te laten worden, waarin iedereen tot zijn recht en Zijn heerlijkheid komt.

Hij werkt dat plan uit in alle levensovertuigingen van de aarde.

 

De ene levensovertuiging wordt meer beheerst door de plannen van Satan en de andere meer door God, maar overal zie je de strijd tussen het Licht en de duisternis.

 

Bij ons komt het er op aan wat we geloven wat gaat gebeuren. Als satan werkelijk zijn zin krijgt, dan gebeurd het helemaal volgens zijn plan.

De eliminatie met de satanisten krijgen de macht en de Islam laat het beest opstaan zoals in de soera's staat om de strijd te binden tegen allen die die de tekens van het beest van Allah draagt. Tegen alle ongelovigen. De anti-christ neemt de hele macht over en een vervangende religie ontstaat.

Ik geloof echter dat God 5 voor 12 ingrijpt en inderdaad Zijn gemeente tot zich neemt als het beest en de antichrist al een tijdje regeert. Er zullen wel christenen vermoord worden en ook mensen van andere Godsdiensten die niet instemmen met het huidige beleid. Vele christenen en andere goede mensen van andere levensovertuigingen zullen sterk door God beschermd worden. Die christenen zullen sterk zijn in de gaven van de Heilige Geest. Velen zullen dan tot bekering komen bij het zien van hoe sterk Gods liefde aan het werk is en daarmee zelfs vijanden tot bekering brengen.

 

Dat zal allemaal op de manier van Jezus Christus gaan. Om het maar in punten op te stellen:

1. hongerigen te eten geven

2. dorstigen te drinken geven

3. eenzamen op te zoeken en verdwaalden de weg te wijzen

4. weduwen en wezen op te vangen

5. zieken te bezoeken, verzorgen en te genezen

6.  zegenen wie vervloeken en demonen bestraffen en uit te drijven

7. de andere wang toe te keren

8. slachtoffers te helpen en op te vangen

9. verdrietigen te troosten

10. het goede nieuws te brengen

Alles zal met een diepe liefde van God de Vader in genade gebracht worden

 

Dat is mijn geloof.

Alleen de liefde is het antwoord op alles.

Link naar bericht
Deel via andere websites

God heeft ons één gemaakt in Jezus Christus om de weg te gaan van de goede daden, zoals Hij al vooraf ons voor heeft voorbestemd.

Nog voor we bestonden had Hij ons lief.

Alzo lief heeft God de *wereld gehad, dat hij Zijn enig geboren Zoon gegeven heeft, opdat een ieder die in Hem **gelooft  niet verloren gaat, maar eeuwig leven heeft

* slaat op werkelijk heel de wereld met alle zondaren, terroristen, moordenaars, straatbendes, Farizeeërs en misdadigers

**  Geloof als het geloven in je geliefde. Het is een sterke verbondenheid, een zeer sterke genegenheid tot de persoon die je lief hebt. Het toont een zeer sterke onderlinge betrokkenheid. Een bezieldheid met je geliefde.

Link naar bericht
Deel via andere websites
19 uur geleden zei Dolce Vita:

Och, als andermans kennis van het Bijbelboek Openbaring je irriteert, kun je je altijd nog verlagen door onnadenkend dit soort predikaten te geven aan de eindtijdverwachtingen van het Christendom. 

Kennis over het bijbelboek openbaring irriteert me niet. Ik acht jullie omgang ermee echter als waanzin.

Citaat

Overigens zou ik toch maar liever niet zo laatdunkend doen over zowel de eindtijdverwachtingen van en in het Christendom, als bijvoorbeeld de kennis over getalswaarden.

O mijn God, sleep er ook nog even getalwaarden bij.... Met christendom heeft dit nog maar zijdelings te maken.

Mijn wekelijkse potjes Magic the Gathering zijn nog christelijker dan deze nonsens.

Link naar bericht
Deel via andere websites
21 uur geleden zei ineke-kitty:

@Dolce Vita

 Wat zouden die democraten in de VS graag op de rode pijltjes, die hier beschikbaar zijn, willen drukken om DT  weg te poetsen van deze wereld. 

Als je even rustig ademhaalt en probeert helder na te denken kan je zelf ook wel nagaan dat dat onzin is. Die democraten kunnen zich zonder al te veel moeite hier aanmelden en datgene doen wat ze volgens jou graag zouden willen doen. Dat gebeurd niet dus je zuigt het uit je grote teen. Het zal je misschien verbazen, maar jouw bijdragen op dit forum zal democraten uit de VS weinig tot helemaal niets boeien. Je bent niet het centrum van de wereld.

Link naar bericht
Deel via andere websites
Op 20-11-2016 om 05:31 zei Dolce Vita:

Donald Trump is in de numerologie een 31/4 en wat je daarover kunt lezen in het boek van Dan Millman , "het leven waarvoor je geboren bent", komt wat betreft een aantal belangrijke feiten geheel overeen met wat wij (het publiek) van Trump zien en weten. Hitler was een 32/5. Een totaal ander soort persoon, en ook een aantal kenmerken uit zijn leven worden genoemd in dat numerologieboek, zoals zijn gevoeligheid voor drugsverslaving, zijn neiging om kwaad te worden, zijn drang om enorme drama's te creëren in de werkelijkheid, en zijn zwakte om door de bomen het bos niet meer te zien. Ook Roosevelt was een 32/5. En Abraham Lincoln was een 23/5

Whahaha. Oké, en nu weer serieus. Wat een komische hobby heb jij.

Op 19-11-2016 om 16:49 zei violist:

 

Ik kan er nog niet over uit dat een gelovige hier beweerde dat de Nederlandse grenzen door God zijn  vastgesteld en dat Hij van christelijk Nederland verwacht dat zij haar grenzen sluit voor mensen met een ander geloof. En dat alles "volgens de Schrift"

De waanzin is sterk bij sommigen hier. Met de Bijbel in de hand worden de meest merkwaardige theorieën verspreid in dit topic. Goed, het zijn dezelfde mensen als van die tentensekte met hun holle aarde dus veel zinnigs valt ook niet te verwachten...

Link naar bericht
Deel via andere websites
Op 18-11-2016 om 15:42 zei violist:

    Een mens lijdt dikwijls 't meest
    Door 't lijden dat hij vreest
    Doch dat nooit op komt dagen.
    Zo heeft hij meer te dragen
    Dan God te dragen geeft.

Juist.En men vergeet dat Israel zijn vijanden verpletterend zal weg vagen van deze aarde.Voorts dat het volk Israel volledig toe Jezus de Christus zal komen.Waar   is toch het vertrouwen gebleven,het is toch zo dat aan Hem de overwinning is en wij hebben te strijden en vooral te bidden,ORA ET LABORA.

Op 18-11-2016 om 18:51 zei ineke-kitty:

Wel, God is absoluut niet "verdraagzaam"  als het gaat om lui die hun vlag willen plaatsen in ZIJN land, en van plan zijn, zoals de Islam, Zijn volk uit te roeien. Weet je wat dan zal "druipen?"  Het zal van de knieen druipen van angst bij degenen die te maken zullen krijgen met de toorn van God.

Er zal maar een vlag geplant worden op de tempel berg en dat is de Kruisvaan;en allen Jood Griek Chinees enz enz  kunnen door dat Levendschenkend Kruis zalig worden,dat gaat er plaatsvinden.

Link naar bericht
Deel via andere websites

Ineke-kitty:

Wel, God is absoluut niet "verdraagzaam"  als het gaat om lui die hun vlag willen plaatsen in ZIJN land, en van plan zijn, zoals de Islam, Zijn volk uit te roeien. Weet je wat dan zal "druipen?"  Het zal van de knieen druipen van angst bij degenen die te maken zullen krijgen met de toorn van God.

Weer te lang in het Oude Testament zitten bladeren Ineke? Vergeet je niet je rust te nemen en af en toe een pilletje?

Link naar bericht
Deel via andere websites
40 minuten geleden zei Hitchens:

Ineke-kitty:

Wel, God is absoluut niet "verdraagzaam"  als het gaat om lui die hun vlag willen plaatsen in ZIJN land, en van plan zijn, zoals de Islam, Zijn volk uit te roeien. Weet je wat dan zal "druipen?"  Het zal van de knieen druipen van angst bij degenen die te maken zullen krijgen met de toorn van God.

Weer te lang in het Oude Testament zitten bladeren Ineke? Vergeet je niet je rust te nemen en af en toe een pilletje?

Je kan @ineke-kitty nou wel uit schelden en beledigen om dat het jou niet bevalt,maar laat ze nou toevallig helemaal gelijk hebben.:Y

Link naar bericht
Deel via andere websites
3 uur geleden zei Vrijheid:

Je kan @ineke-kitty nou wel uit schelden en beledigen om dat het jou niet bevalt,maar laat ze nou toevallig helemaal gelijk hebben.:Y

Oké, toon maar aan dat ze gelijk heeft dan en niet alleen maar bedreigingen en waanideeen plaatst hier. Overigens is zij degene die hier hele bevolkingsgroepen demoniseert, ik wijs haar alleen op haar waanideeen en onzinnige uitspraken die schadelijk zijn, dus van uitschelden is geen sprake. Maar goed om te zien dat jullie enige verweer de slachtofferrol is.

Link naar bericht
Deel via andere websites
8 uur geleden zei Vrijheid:

Juist.En men vergeet dat Israel zijn vijanden verpletterend zal weg vagen van deze aarde.

Als hij kwam tot Lechi, zo juichten de Filistijnen hem tegemoet; maar de Geest des HEEREN werd vaardig over hem; en de touwen, die aan zijn armen waren, werden als linnen draden, die van het vuur gebrand zijn, en zijn banden versmolten van zijn handen. En hij vond een vochtig ezelskinnebakken, en hij strekte zijn hand uit, en nam het, en sloeg daarmede duizend man. Toen zeide Simson: Met een ezelskinnebakken, een hoop, twee hopen, met een ezelskinnebakken heb ik duizend man geslagen. (Richt 15:14-16)

Dat waren nog eens tijden.

Het geschiedde dan, als die brief tot hen kwam, dat zij de zonen des konings namen, en zeventig mannen sloegen; en zij leiden hun hoofden in korven, die zij tot hem zonden naar Jizreël. En er kwam een bode, en boodschapte hem, zeggende: Zij hebben de hoofden van de zonen des konings gebracht. En hij zeide: Legt ze in twee hopen, aan de deur der poort, tot morgen (2Kon 10:7,8)

Geniet er maar van Vrijheid.

Link naar bericht
Deel via andere websites
4 uur geleden zei violist:

Als hij kwam tot Lechi, zo juichten de Filistijnen hem tegemoet; maar de Geest des HEEREN werd vaardig over hem; en de touwen, die aan zijn armen waren, werden als linnen draden, die van het vuur gebrand zijn, en zijn banden versmolten van zijn handen. En hij vond een vochtig ezelskinnebakken, en hij strekte zijn hand uit, en nam het, en sloeg daarmede duizend man. Toen zeide Simson: Met een ezelskinnebakken, een hoop, twee hopen, met een ezelskinnebakken heb ik duizend man geslagen. (Richt 15:14-16)

Dat waren nog eens tijden.

Het geschiedde dan, als die brief tot hen kwam, dat zij de zonen des konings namen, en zeventig mannen sloegen; en zij leiden hun hoofden in korven, die zij tot hem zonden naar Jizreël. En er kwam een bode, en boodschapte hem, zeggende: Zij hebben de hoofden van de zonen des konings gebracht. En hij zeide: Legt ze in twee hopen, aan de deur der poort, tot morgen (2Kon 10:7,8)

Geniet er maar van Vrijheid.

Dus je levert zelf het bewijs dat @ineke-kitty gelijk heeft._:)_:Y

Link naar bericht
Deel via andere websites

Mijn voorspelling: de komende twee jaar zal de regering Trump geteisterd worden door schandalen. Deels door z'n regeringsploeg; de kandidaten die nu genoemd worden (Bolton, Guiliani, Palin, Gingrich, Christie, en verder de club van racisten rondom Trump) lijken mij grotendeels volslagen incompetent; enkel in Romney heb ik vertrouwen, maar ik betwijfel zeer dat hij minister wordt. Maar grotendeel door Trump zelf, die nu al niet in staat lijkt te zijn om zaken en politiek uit elkaar te houden, en het zou me niets verbazen dat hij als een Berlusconi zijn invloed zal gebruiken ter faveure van zijn eigen persoon. Impeachment is niet uitgesloten. In de tussentijdse verkiezingen staan vooral democratische zetels op het spel. Toch zou ik niet verbaasd zijn als de Republikeinen flink verliezen, waarna het aloude Republikeinse recept tegen slechte peilingen van stal gehaald gaat worden: het beginnen van een oorlog. "Maar Trump heeft zich toch uitgesproken tegen oorlog?" Ja, maar hij heeft al zoveel gedraaid op zoveel onderwerpen dat er geen peil op te trekken valt wat hij echt van plan is. En hij lijkt me opportunistisch genoeg om alles te doen om maar aan de macht te blijven. Ik hoop overigens van harte dat ik ongelijk heb, want ik woon inmiddels zelf in dat land. 

Link naar bericht
Deel via andere websites

Nog even over de vlag of banier die zal worden geplaatst als Christus Jezus Zijn Koninkrijk zal oprichten op aarde, te beginnen in Jeruzalem.

Jesaja 11:12 :  " En Hij zal een banier oprichten onder de heidenen, en Hij zal de verdrevenen van Israel verzamelen, en de vertrooiden uit Juda vergaderen, van de vier einden des aardrijks".

Jesaja 49:22 :  " Alzo zegt de Heere HEERE:  Ziet, Ik zal Mijn hand opheffen tot de heidenen, en tot de volken zal Ik Mijn banier opsteken....." .

Niet de vlag van de Islam, en niet de vlag van de VN,  maar de vlag van de Heere HEERE zal wapperen op de Tempelberg in Jeruzalem.

Link naar bericht
Deel via andere websites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gast
Antwoord op deze discussie...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoticons toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid