Spring naar bijdragen

Waarom JG uiteindelijk niets doen, en ook niet kunnen


Aanbevolen berichten

2 minuten geleden zei TTC:

Het is nog veel en veel erger Sjako, dat ziet iedereen die nuchter naar de wereld kijkt.

Door JHWH als satan te bestempelen pleeg je ernstige Godslastering. Dat kan dus echt niet. Maar iemand anders mag het doen. Ik vrees echter dat die niet meer te vinden is en dat dit het einde van Credible is.

Link naar bericht
Deel via andere websites
  • Antwoorden 279
  • Created
  • Laatste antwoord

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Ik heb geen vervelende ervaringen. Ik zie mensen met kraampjes met literatuur en herinner me mensen bij mijn ouders aan de deur. Zijn vriendelijke beleefde mensen, helemaal niet dat 'voet tussen de de

Vanwege Sjako en waarom JG niets - tenzij prediken - kunnen/mogen doen: Tijdens Grote Verdrukking en Armageddon zullen de mensen met aardse hoop niets ondernemen. Pas na Armageddon zal d

Mwa, ze zijn heel erg missionair actief. Ik zag ze laatst nog in Maastricht op een plein met twee enorme (oude) kerken van de RKK en de PKN, in het hart van Nederland's cultuur katholicisme.  Qua lede

14 minuten geleden zei sjako:

Door JHWH als satan te bestempelen pleeg je ernstige Godslastering. Dat kan dus echt niet.

Wat niet kan is dat het onchristelijke godsbeeld van de Jehova’s Getuigen op een christelijke forum wordt opgelegd.   En wie weigert de verschillende godsbeelden die in de bijbel door elkaar heen lopen, inclusief de ontwikkeling door de eeuwen heen van het godsbeeld dat Jahweh genoemd wordt, kritisch te bestuderen, die doet niet aan bijbelstudie, die brengt kerkleer van de Jehova’s Getuigen.  Wij Mij heeft gezien heeft de Vader gezien, sprak Jezus. En wat Hij onderwees staat finaal haaks op wat het Wachttorengenootschap leert.

Als je de eenvoudige Boodschap van God de Zoon,  Jezus, die JHWH, de Zijnde, is, -  immers God is zowel schepper als verlosser van de in zonde gevallen wereld,-  legt naast die hele toren van Babel die leer van het Wachttorengenootschap heet, kun je gaan beginnen met schrappen.  Dan dondert het hele kaartenhuis in elkaar. En als je dan eindelijk de liefdeloosheid beseft van die lege leer die je hebt aangehangen, dan hoop ik dat  je voorraad zakdoekjes op peil is.

(spelling gecorrigeerd)

bewerkt door Plume
Link naar bericht
Deel via andere websites
56 minuten geleden zei sjako:

Ik vrees echter dat die niet meer te vinden is en dat dit het einde van Credible is.

Ehm... Suggereer je nu dat als jij geen moderator meer zou zijn van een gedeelte van Credible, Credible niet langer kan bestaan? Dus dat je onmisbaar bent?

bewerkt door Bastiaan73
Link naar bericht
Deel via andere websites
1 uur geleden zei sjako:

Door JHWH als satan te bestempelen pleeg je ernstige Godslastering. Dat kan dus echt niet. Maar iemand anders mag het doen. Ik vrees echter dat die niet meer te vinden is en dat dit het einde van Credible is.

Als ik je goed begrijp dan komt Gods leger nooit, en mensen minderwaardig aan je. En je denkt dat God niet aanwezig is op aarde? 

Link naar bericht
Deel via andere websites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gast
Antwoord op deze discussie...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoticons toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid